29 / 03 / 2024

Marina Ankara Çankaya lokasyon

Marina Ankara Çankaya lokasyon

Marina Ankara Çankaya fiyat listesi kapsamında daireler 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje Eymir Gölü ve Marina manzaralı olarak farklılık gösteriyor.

Marina Ankara Çankaya nerede?

Marina Ankara Çankaya projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki Marina Ankara Çankaya nerede?

Marina Ankara Çankaya teslim tarihi!

Marina Ankara Çankaya teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak planlandı. Lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanan projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da 125 bin metrekare arsa alanında yükselen Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün..

Marina Ankara'da hemen teslim daireler 10 bin TL peşinatla!

Marina Ankara'da ilk sene 10 bin TL peşinat ödenerek hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor...

Marina Ankara Evleri Sinpaş fiyat listesi!

125 bin metrekare alan üzerine Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan Marina Ankara projesinde kazanç kampanyası uygulanıyor. Proje Ankara Çankaya'da yer alıyor...

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara Sinpaş güncel ev fiyatları!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da yer alan Marina Ankara projesinde daire fiyatları 422 bin 700 L'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı!

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Marina Ankara projesinde fiyatlar 293 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim!

Ankara Çankaya - Oran'da yükselen proje toplam 2 bin adet daireden oluşuyor. Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Çankaya Marina Ankara ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandı. Çankaya Marina Ankara ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Marina Ankara Çankaya lokasyon Haberi

Marina Ankara Çankaya lokasyon

Yüzde 10 peşinatta firma bünyesinde 40 ay taksitlendirilen Marina Ankara Çankaya projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Marina Ankara Çankaya projesinde bisiklet yolları, su sahnesi, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, su-ışık gösterileri, restoranlar, spor alanları, çocuk oyun alanları, tropik ada, iskeleler, deniz feneri, şelaleler, yürüyüş yolları, kafeler bulunuyor.


Yüzde 27 peşinatta, kalan daire bedelinin yüzde 36'sı için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan yüzde 37'lık kısım ise 48 ay taksitlendirilen Marina Ankara Çankaya projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor.


Marina Ankara Çankaya projesinde dairelerin tipleri 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1, 6+1, 6,5+1, 7+1 ve 7,5+1 şeklinde dizayn edildi.


Eymir Gölü ve Marina manzaralı olarak farklılık gösteren Marina Ankara Çankaya projesi...