25 / 04 / 2024

Maritza Evleri beykoz satılık daire

Maritza Evleri beykoz satılık daire

Ön taleplerin toplandığı Maritza Vadi Konakları Maritza İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Beykoz'un tarihi evleri kayıt altına alınıyor!

Beykoz Belediyesi, tescil kaydı oluşturulan tarihi yapılar arasında can ve mal güvenliğini tehdit eden toplumun hoş görmediği olayların yaşandığı Merkez, Yalıköy ve Kanlıca mahallelerindeki 28 yapıyı kayıt altına alıyor..

Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı!

Toplam  80 daire ve 1 ticari üniteden meydana gelen Beykoz Mesa Çubuklu 28 Evleri  1 milyon 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte İşte Beykoz Mesa Çubuklu 28 ödeme planı...

Beycozy Evleri Beykoz iletişim!

Beycozy Evleri Beykoz iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede teslimlerin 2018 yılı içinde yapılması planlanıyor...

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat!

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat bilgisine göre projede dairelerin fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje Maritza İnşaat imzası taşıyor...

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Maritza Evleri beykoz satılık daire Haberi

Maritza Evleri beykoz satılık daire


Maritza İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maritza Vadi Konakları İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılıyor. 


21 blokta 252 daireden meydana gelen Beykoz Maritza Vadi Konakları  40 bin metrekare inşaat alanına sahip.


45 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kavacık Maritza Vadi Konakları'nda 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Maritza Vadi Konakları genişlikleri 3+1 162 metrekare normal daireler, 4+1 302 metrekare bahçe katı daireler, 4+2 270 metrekare çatı dubleksleri, 5+2 525 metrekare ve 6+2 552 metrekare olarak dizayn edildi. 


Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi!


Konut teslimlerinin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Maritza Vadi Konakları'nda ön talepler başladı. 


Maritza Vadi Konakları'ında yer alan sosyal alanlar:


• Açık ve kapalı yüzme havuzları

• Tenis ve basketbol sahaları

• Cafe

• Fitness salonu, pilates stüdyosu

• Sauna, buhar odası

• Yürüyüş...