19 / 04 / 2024

Mark Zuckerberg Hawaii arazi

Mark Zuckerberg Hawaii arazi

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 2.4 milyon metrekarelik arazi satın aldı!

Son zamanlarda Hawaii'ye yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Mark Zuckerberg, yeni bir yatırıma daha imza attı. Zuckerberg, Hawaii'deki arazi hakimiyetini genişletiyor. Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Facebook'un kurucusu 53 milyon dolara yeni bir arazi aldı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Teknoloji devinden şok karar!  Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…

Mark Zuckerberg’in şirketi Meta Platforms, ekonomik gerileme endişesiyle yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yeni aldığı karar binlerce kişiyi etkileyecek.

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

Mark Zuckerberg'e ait olan mesajda, yeni abonelik sistemi ile beraber mavi rozetin yanı sıra birçok haklarla sunulacağı söyleniyor.

Dünyaca ünlü yatırım gurusu Mobius’tan Türkiye ekonomisi için çarpıcı sözler!

Yatırım alanında dünyanın en ünlü isimlerinden ABD’li Mark Mobius, Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketlerinin ardından bir açıklama yaptı. CNBC televizyonundaki deprem özel programına katılın ünlü yatırım gurusu, Türkiye ekonomisi hakkında çok önemli ifadeler kullandı.

Sanal gerçekliğe büyük yatırım! Zuckerberg'in bir sözü yüzde 20 arttırdı 

Zuckerberg 2023'ü 'verimlilik yılı' yapma sözü verdiği için meta hisseleri yaklaşık %20 arttı

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple'ın yaklaşmakta olan karma gerçeklik kulaklığının nasıl çalışacağını tüm ayrıntılarıyla açıkladı . Bu, Apple'ın Reality Pro olarak  adlandırılabilecek çok gizli projesine şimdiye kadarki en net bakış oldu.

Zuckerberg’in şirketi Meta'ya AB’den ayar! Tam 390 milyon euro!

Mark Zuckerberg’in, şirketi Meta’dan yana yüzü bir türlü gülmedi. Meta’nın hisseleri geçen yıl tam yüzde 65 düşüş gerçekleştirirken, son darbe ise Avrupa Birliği’nden geldi.

Mark Zuckerberg Hawaii arazi Haberi

Mark Zuckerberg Hawaii arazi

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; tarım arazisi, 2006'da duvarlarından biri çöktüğünde trajik bir şekilde 400 milyon galonu aşkın suyu tahliye eden ve hamile bir kadın da dahil olmak üzere yedi kişiyi öldüren Ka Loko Rezervi’nin çoğunu kapsıyor.

Zuckerberg daha önce 2014 yılında 100 milyon dolara ve Nisan'da 53 milyon dolara iki ayrı alım gerçekleştirmişti. Çiftin sözcüsü Ben LaBolt, The Star-Advertiser’daki açıklamasında, “Mark ve Priscilla, Ko’olau Çiftliği’ndeki evlerini yapmaya devam ediyor” diye konuştu. LaBolt, çiftin 1.300 dönüm büyüklüğündeki arazide çiftçilik faaliyetinde bulunduğunu ve vahşi yaşamı koruma çabalarını da genişletmeyi planladığını belirtti.

Kayıtlara göre...