29 / 03 / 2024

marka 333 fiyatları

marka 333 fiyatları

Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.

Marka 333 fiyatları!

Marka 333 projesinde daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir İl'i Çiğli'de yükselen proje Özdeker İnşaat tarafından inşa ediliyor. Marka 333 fiyatları 152 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marka 333 ev fiyatları!

Toplamda 333 333 konut ve ticari alanlardan meydana gelen Marka 333 ev fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 Eylül'de yapılması öngörülüyor.

Marka 333'de fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor!

Toplam 333 konut ve ticari alandan oluşan Marka 333'de fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 Eylül'de yapılması planlanıyor.

İzmir Marka 333 fiyat listesi!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilen 333 konutluk Marka 333 projesinde fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor. İşte, İzmir Marka 333 fiyat listesi!

Türkiye pazarına yeni marka girdi! İşte araçların fiyatları

SHSFilo, DFSK Motor’un, 2 benzinli SUV, 2 benzinli ticari ve 2 elektrikli ticari araçtan oluşan ürün gamının satışına çıktı. İşte araçların satış fiyatları ve detayları...

Hyundai Eylül 2023 fiyat listesi: Hyundai i10, i20, Kona, Bayon, Elantra, Tucson, Santa Fe fiyatları peş peşe açıklandı

Hyundai marka otomobil almak isteyen otomobilseverler Eylül ayında açıklanan fiyatları mercek altına aldı. Bu kapsamda Hyundai araçlarının fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki, Hyundai i10, i20, Bayon, Kona, Elantra, Tucson ve Santa Fe ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Elektrikli Renault Megane fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos Megane E-Tech 2023 fiyat listesi...

Renault, elektrikli mobilite alanında Yeni Megane E-Tech ile sınırları zorlamaya devam ediyor. Çevreci ve yüksek performanslı otomobilleriyle tanınan marka, Megane E-Tech modelinin fiyatları merak konusu oldu.  İşte 19 Ağustos Elektrikli Renault Megane 2023 fiyat listesi...

Mercedes SUV almak çok mu zor? Mercedes GLA'da şaşırtan fiyatlar: Hemen bakmalısınız

Mercedes marka otomobillerin artan fiyatları zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Sıfır km otomobil fiyatları dövize endeksli olarak yükselmeye devam ederken Mercedes'te de zamlar peş peşe geldi. Fakat ünlü Alman devinin SUV modeli GLA fiyat listesiyle şaşırttı. İşte Mercedes-Benz GLA güncel fiya

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesiyle bazı markalar da fiyatlara zam yaptı. Yeni araba sahibi olmak isteyenlerin bu markaların fiyatlarına bakmaları gerekebilir. Dört farklı araba markasının fiyatları artırdığı araç piyasasında gündem oldu. İşte araba fiyatlarına zam yapan markalar…

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sıfır km'de şoke eden fiyatlar; En ucuz Subaru 1 milyon 203 bin 477 TL oldu! İşte Subaru'da 2023 Haziran fiyatları

Artan sıfır km otomobil fiyatları markaların Haziran listelerini de etkiledi. Birçok marka fiyatlarına yeni ayda zam yaptı. Subaru'nun zamlı 2023 Haziran fiyat listesi paylaşıldı. İşte detaylar...

iPhone hayali kuranlar yıkıldı! Yeni zam geldi

Cep telefonlarında en sevilen marka iPhone fiyatlarına zam geldi. İPhone 11, 12, 13 ve 14 modellerine gelen zam tüketiciyi üzdü. İşte tüm detaylar...

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

marka 333 fiyatları Haberi

marka 333 fiyatları


Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.


Fiyat avantajı sunuldu


53'üncü yılında Marka 333'ü hayata geçiren Özdeker İnşaat'ın ortaklarından Erdinç Özdeker, son dönemde birçok inşaat firmasının imalat ve satış yönünden zorlandığını belirtti. Marka 333'ün 1. etabını erken teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Özdeker, yaptıkları tüm projelerde müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Marka 333'ün 2. etap lansmanının bu ay başlayacağını söyleyen Özdeker, "Marka 333, 179 bin liradan başlayan fiyatları ve yüzde 0,70 faiz oranındaki cazip lansman koşullarının yanı sıra sanayi bölgesine ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle hem çalışanlara hem öğrencilere özel kusursuz bir yaşam alanı olarak yükseliyor" diye konuştu.



Yeni...