19 / 04 / 2024

Marka 333 satış fiyatları

Marka 333 satış fiyatları

Marka 333 Konutları 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki Marka 333 ne zaman teslim edilecek?

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

ikinci el otomobil piyasasında Martta en çok satılan 10 marka belli oldu!

Türkiye ikinci el online araç pazarında mart ayında en çok satılan 10 marka belli oldu. İşte en çok satılan otomobil listesi...

Migros'ta televizyon fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Geniş ürün yelpazesi ile öne çıkan Migros, televizyon satışlarıyla da adından söz ettiriyor. Çok sayıda marka ve modeli tüketicilerle buluşturan Migros'ta hangi marka televizyonlar satılıyor, en ucuz hangisi? İşte listemiz...

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’de en çok hangi renk otomobil satıldı? İşte ilginç veriler!

Geçtiğimiz sene Türkiye’de en çok hangi otomobil marka ve modellerinin satıldığı ortaya çıktı. Peki 2022 senesinde vatandaş en fazla hangi markanın hangi modeline rağbet gösterdi ve dahası en çok hangi renkteki otomobil tercih edildi? İşte tüm yanıtlar…

A101'den çılgın haber! Fiber tekne yüzde 37.5 zamlı fiyatla tekrar satışta! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Market zincirleri arasında çok tercih edilen A101`in, satışa sunulduğu dönemde tartışma Marin Boat marka teknesini, yüzde 37.5 fiyat artışıyla yeniden sattığı ortaya çıktı. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte geçmişten bu yana en çok satılan cep telefonları! Listenin başındaki marka şaşırttı!

Geçmişten bu yana en fazla satılan cep telefonları listesi açıklandı. Listenin başındaki marka herkesi şaşırttı. İşte herkesin merak ettiği haberin detayları…

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam szie göre. Vestel marka buzdolabı fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips saç Kurutma Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Philips marka saç kurutma makineleri için insanlar fiyat araştırması yapıyor. Biz de sizin için Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  için fiyat araştırması yaptık. Peki,  Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?

Marka 333 satış fiyatları Haberi

Marka 333 satış fiyatları

"Marka 333 ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Özdeker İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İzmir Çiğli'da inşa ediliyor. 


Marka 333 Rezidans'ta 333 adet daire ve ticari birimler yer alıyor. Projede İş Bankası aracılığıyla yüzde 0,95 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. 


Çiğli Marka 333 Evleri fitness ve airobik merkezi, bilardo, masa tenisi, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çoçuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Marka 333 ne zaman teslim?

Daire fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteren İzmir Marka 333'te teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Çevre yoluna, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne ve sanayi bölgelerine yakın konumda yükselen Marka 333 Residence'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Adres; Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 Sokak...