25 / 04 / 2024

Marka 333 satış ofisi

Marka 333 satış ofisi

Özdeker İnşaat imzası taşıyan proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Marka 333 Evleri Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor.

Marka 333 fiyatlar!

İzmir İl'i Çiğli'de inşa edilen proje toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Marka 333 fiyatlar kapsamında daireler 148 bin TL 'den başlıyor.

Çiğli Marka 333 satılık daire!

Çiğli Marka 333 satılık daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Çiğli Marka 333 fiyatları!

Çiğli Marka 333 fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Özdeker İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Mayıs ayında en çok satılan otomotiv markaları tek tek sıralandı!

Mayıs ayının en çok satılan otomotiv markaları peş peşe açıklandı. Peki, mayısta en çok araç satan marka hangisi oldu? İşte detaylar...

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

ikinci el otomobil piyasasında Martta en çok satılan 10 marka belli oldu!

Türkiye ikinci el online araç pazarında mart ayında en çok satılan 10 marka belli oldu. İşte en çok satılan otomobil listesi...

Migros'ta televizyon fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Geniş ürün yelpazesi ile öne çıkan Migros, televizyon satışlarıyla da adından söz ettiriyor. Çok sayıda marka ve modeli tüketicilerle buluşturan Migros'ta hangi marka televizyonlar satılıyor, en ucuz hangisi? İşte listemiz...

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’de en çok hangi renk otomobil satıldı? İşte ilginç veriler!

Geçtiğimiz sene Türkiye’de en çok hangi otomobil marka ve modellerinin satıldığı ortaya çıktı. Peki 2022 senesinde vatandaş en fazla hangi markanın hangi modeline rağbet gösterdi ve dahası en çok hangi renkteki otomobil tercih edildi? İşte tüm yanıtlar…

A101'den çılgın haber! Fiber tekne yüzde 37.5 zamlı fiyatla tekrar satışta! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Market zincirleri arasında çok tercih edilen A101`in, satışa sunulduğu dönemde tartışma Marin Boat marka teknesini, yüzde 37.5 fiyat artışıyla yeniden sattığı ortaya çıktı. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte geçmişten bu yana en çok satılan cep telefonları! Listenin başındaki marka şaşırttı!

Geçmişten bu yana en fazla satılan cep telefonları listesi açıklandı. Listenin başındaki marka herkesi şaşırttı. İşte herkesin merak ettiği haberin detayları…

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam szie göre. Vestel marka buzdolabı fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki VESTEL Statik Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips saç Kurutma Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Philips marka saç kurutma makineleri için insanlar fiyat araştırması yapıyor. Biz de sizin için Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  için fiyat araştırması yaptık. Peki,  Philips BHD300/10 1600W ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor?

Marka 333 satış ofisi Haberi

Marka 333 satış ofisi

Toplam 333 adet daire ve ticari birimlerden meydana gelen proje İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor. Proje Özdeker İnşaat imzası taşıyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede çocuk yüzme havuzu, bilardo, açık yüzme havuzu, masa tenisi, çoçuk oyun alanları, fitness ve airobik merkezi gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Konum bilgisine göre çevre yoluna, sanayi bölgelerine ve Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın mesafede bulunan projede satışlar devam ediyor.


Marka 333 Evleri fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Adres: Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 Sokak No: 49 Harmandalı Çiğli – İZMİR 


Telefon: 600 6 333

www.marka333.com

Tülay...