28 / 03 / 2024

Marka Rezidans Nilüfer fiyat

Marka Rezidans Nilüfer fiyat

Marka Rezidans Bursa projesinde fiyatlar KDV dahil 458 bin liradan başlıyor. Sur Yapı projesi Marka Rezidans'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Nilüfer Marka Rezidans daire fiyatları!

Nilüfer Marka Rezidans daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı Marka Rezidans projesinde teslimlere bu yıl Ağustos'ta başlıyor...

Bursa Marka Rezidans satış fiyatları 2017!

Bursa Nilüfer Odunluk Mahallesi'nde hayata geçirilen Marka Rezidans projesinin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak...

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle!

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle ödemeler yapılıyor. Nilüfer Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki kule ile 14 katlı home ofis bloğu olarak tasarlandı.

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim sağlanıyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM'de teslimler 2017'de!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM: Doğru yatırımın Marka’sı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Uygarlığın mimarı Sur Yapı, Bursa’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor.

Marka Rezidans Nilüfer fiyat Haberi

Marka Rezidans Nilüfer fiyat


316 adet bağımsız üniteden oluşan Marka Rezidans projesi Sur Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor. Marka Rezidans Bursa projesi 22-27 katlı iki kule ve 14 katlı home ofis kulesinden oluşuyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Marka Rezidans Bursa projesinde dairelerin büyüklükleri 134 metrekare ile 289 metrekare aralığında değişiyor. Marka Rezidans projesi Ağustos 2017'de teslim ediliyor.


Marka Rezidans Bursa ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinattan sonra 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Peşinde yüzde 10 indirimin yapıldığı Marka Rezidans'ta kampanya bu ay sonuna kadar geçerli olacak.


Marka Rezidans Bursa projesinde 1+1'lerin fiyatları KDV dahil 458 bin liradan başlayarak değişiyor. 34 bin metrekare alanda yükselen Marka Rezidans'ta alışveriş alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres : Odunluk...