20 / 04 / 2024

markalı konu projeleri

markalı konu projeleri

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer, bugünkü yazısında konut üreticilerinin kullandığı markalı konut terimini anlattı. Tümer, sektörde markalı konut projelerinin arttığını belirtti.

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Markalı konutlarda en yüksek aidat hangi ilde?

REIDIN tarafından hazırlanan 2021 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Değerleri analiz sonuçları belli oldu. Peki analize göre en çok aidat hangi ilde ödeniyor?

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Markalı konut satışlarının yüzde 11’i yabancıya yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Şubat 2020 sonuçları açıklandı. Endekse göre, Şubat ayında fiyatlar bir önceki aya göre %0.94, geçen yılın aynı dönemine göre ise %4.62 oranında arttı. Markalı konut projeleri kapsamında satışların %11.21’i yabancılara yapıldığı Şubat ayında stok erime hızı i

Sıfır konut alırken bunlara dikkat edin!

Türkiye’de 2018 yılındaki finansal düzensizlik öncesi yapılmaya başlanan bazı markalı konut projeleri, büyük çaplı olmalarından dolayı inşaat şirketlerine ciddi bir mali yük getirdi. Bu nedenle 'sıfır' konut alacaklar inşaat şirketinin mali gücüne dikkat etmeli...

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçlarına göre, markalı konut projeleri kapsamında satışların yüzde 8’inin yabancılara yapıldı

Markalı konut projelerinde stok erime hızı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçlarına göre, fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.58, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 2.94 oranında arttı. Markalı konut projeleri kapsamında Aralık ayında stok erime hızı yüzde 6.03 oranında gerçekleşti.

Konut alana vatandaşlıkta yeni trendler!

Arap ülkelerinin televizyonlarında, Türkiye ile ilgili ilginç reklamlar yayımlanıyor. Reklam filmlerinde markalı konut projeleri gösteriliyor, bu görüntülerin üstüne evler 250 bin USD, Türk vatandaşlığı bedava yazısı düşüyor.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

markalı konu projeleri Haberi

markalı konu projeleri

Sektörde markalı konut aldı başını gidiyor. Peki nedir bu "marka"dan anlayacağımız? Dünyada konut ve ofisler için hazırlanmış etkin metrekare, enerji, atık, yönetim vb. standartlar var. Ülkemizde markalı konut terimi, gayrimenkul firmasının ürettiği, müteahhit grubun inşa ettiği çok haneli duvarlarla kentten ayrılmış hemen her proje için kullanılabiliyor. 


Legant Proje ve kardeş firması Dalgıçlar Yapı tıpkı otel işletmelerinde olduğu gibi "bir üst marka" anlayışının gelişmesi gerektiği üzerinde dururken, standartları belirlenmiş bir ürün ile Ankara Çukurambar'da Cubes Ankara projesini hayata geçiriyor. Mimar Arif Balaban ve İç Mimar Durul Dalgıç, hem tasarımını hem de inşaatını yaptıkları Cubes Ankara projesinde metrekare değil birim tasarlamış ve birim satıyor. Tabii söylendiği kadar kolay bir süreçten bahsetmiyoruz. Keza, birimlerin ayrıştırma veya birleştirme konusunda tapusundan kiralanabilirle koşullarına, güvenliğinden aidatına...