26 / 04 / 2024

Ön talep toplayan konut projeleri!

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar markalı konut projelerinin ön talep ayrıcalığından faydalanmak için araştırma yapmaya devam ediyor. Henüz satışa çıkmayan birçok konut projesi ön talep süreciyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kampayalar sunmaya devam ediyor. Bankaların düşük kredi faiz sistemi uygulaması ile konut stoklarının erimesi yeni konut projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. 2021 yılında da birçok konut projesi ön talep süreci başladı. İşte 2021'de ön talep toplayan projeler...

Sinpaş Koru Aura 

Ön talep toplayan konut projeleri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için çalışmalara başladı. Koru Aura adıyla yükselecek proje için ön talep süreci başladı. Proje İstanbul Anadolu yakası Batı Ataşehir'de hayata geçecek. 

Sinpaş Koru Aura Finans Merkezi projesinin detayları henüz belli olmadı. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projeyle ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.Ön talep avantajının başladığı Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tipleri mevcut. Yatay mimari anlayışına sahip projedeki bloklar maksimum 14 kat olarak tasarlandı.

Webhttp://sinpaskoruaura.com/

Invest Vadi  

Ön talep toplayan konut projeleri!

Invest İnşaat tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen proje için de ön talep süreci başladı. Vadi İstanbul’un ardından aynı bölgede Vadi Koru projesini geliştiren Invest İnşaat'ın yeni projesi Invest Vadi'de ön talep toplanıyor. Projenin Mart ayı içerisinde satışa çıkması ön görülüyor. 

Toplam 4 bloktan oluşan Invest Vadi projesinin arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 1 blok residence, 3 blok ise konut olarak tasarlandı.

*Görsel İnvest Vadi Koru  projesine aittir.

Webhttp://www.investinsaat.com/

Mesa Çengelköy Bosphorus  

Ön talep toplayan konut projeleri!

Mesa Grup Çengelköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ön talep sürecinin başladığı Mesa Çengelköy Bosphorus projesinde 4 katlı 4 yatay blok yer aldığı 54 bağımsız birimin bulunduğu projenin arsa alanı 10 bin 493 metrekare olarak belirlendi.

Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin teslimleri Aralık 2022'de gerçekleştirilecek. Projede 3 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar daire tipi bulunuyor.

Webhttp://www.mesacengelkoy.com/

Nidapark Çengelköy  

Ön talep toplayan konut projeleri!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Çengelköy projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Nidapark Çengelköy projesi 103 milyon 471 bin 956 TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Toplam 207 adet konuta yer verilecek olan Nidapark Çengelköy projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi, 184 Pafta, 921 Ada, 1-2 Parseller üzerinde hayata geçecek.

Arsa alanı 35 bin 400 metrekare şeklinde belirlenen “Nidapark Çengelköy Projesi” kapsamında 6 adet A Blok, 3 adet B Blok ve 1 adet C Blok, 2 adet D Blok; 3 Bodrum K + Zemin K + 3 Normal K ve Çatı Arası K olmak üzere toplamda 12 blok ve Sosyal Tesis inşa edilecek.

Kapalı inşaat alanı 71 bin 359 metrekare olan Nidapark Çengelköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. 

Nidapark Çengelköy'ün yükseleceği 184 Pafta, 921 Ada, 1 parselde, korunmasi gereken kültür varlığı olarak tescil edilen Kagir Ev, Kagir Ahır ve Kagir Kuyu bulunuyor. 184 Pafta, 921 Ada, 2 parselde ise 1 adet harabe bina bulunuyor.

Ön talep sürecinin başladığı Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çengelköy projesinde 36 adet 2+1, 96 adet 3+1, 18 adet 3+1 dubleks  27 adet 4+1, 24 adet 4+1 dubleks, 6 adet 5+1 dubleks konut mevcut.

Webhttp://www.tahincioglu.com/nidaparkcengelkoy/

 

Eşbah Yapı Küçükçekmece 

Ön talep toplayan konut projeleri!

Gayrimenkul alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje için ön talep süreci başladı. 

Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde tasarlandı. 

Eşbah Yapı İkitelli projesinde 178 adet iş yeri yer alacak. Projede ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlar yer alacak. 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

*Görsel Tem 34 projesine aittir.

Webhttp://esbah.com.tr/

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları 

Ön talep toplayan konut projeleri!

Nef  Koru Blokları  için ön talep sürecini başlattı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje İstanbul'un Boğaza yakın bölge olan Kandilli'de yükseliyor.

Proje Küçüksu Mahallesi, Dereboyu Caddesi, 972 Ada, 24 Parsel üzerinde hayata geçiyor. Toplam 406 adet konutun yer alacağı proje 242 milyon 628 bin 199 TL'ye mal olması bekleniyor. 38 bin 713 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen  projenin inşaat alanı 154 bin 162 metrekare olarak belirlendi.

29 adet konut bloğunun yer alacağı Nef Kandilli projesinin teslimleri 2021 Haziran'da gerçekleştirilecek. İlk etap satışları tamamlanan projedeki 406 konutta 1.200 kişinin yaşaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 4+1,5 daireler yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü 150 metrekareden başlıyor. Projede her daireye özel kapalı otopark alanı yer alıyor. 

 

Web :http://www.nef.com.tr/


Tan Urla  

Ön talep toplayan konut projeleri!

Tanyer Yapı,  Tan Urla  projesi için ön talep sürecini başlattı.  İzmir  Urla'ya bağlı Bademler Köyü'nde 250 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 konut tipi yer alıyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 40 ila 250 metrekare arasında değişiyor. Tan Urla’da anahtar teslim için belirlenen süre ise 36 ay.

Ön talep sürecinde olan projede daire fiyatları ise 700 bin TL ile 6 milyon TL arasında değişiyor. Projeden ev almak isteyen vatandaşların ödeme imkanı için satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor. 

Webhttp://tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

 

Konutta stoklar azaldı yeni projeler geliyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön