24 / 04 / 2024

Bu projeler raftan iniyor!

Bu projeler raftan iniyor!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırıyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar markalı konut projelerinin ön talep ayrıcalığından faydalanmak için araştırma yapmaya devam ediyor. Henüz satışa çıkmayan birçok konut projesi ön talep süreciyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kampayalar sunmaya devam ediyor. Bankaların düşük kredi faiz sistemi uygulaması ile konut stoklarının erimesi yeni konut projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. 2021 yılında da birçok konut projesi ön talep süreci başladı. İşte 2021'de ön talep toplayan projeler...

Modda Port  

Bu projeler raftan iniyor!

İzmir'in Körfezi'nde  Ontan İnşaat  tarafından inşa edilen Modda Port'ta ön talep süreci başladı. Tek bloktan oluşan projede 77 daire yer alıyor. 3 bin 194 metrekare arsa alanına sahip proje 22 kattan meydana geliyor. Projede teslim tarihi Aralık 2022 olarak olarak belirlendi.

http://www.moddaport.com/

Bizim Evler 9 

Bu projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe 30 yıllık tecrübesiyle bir çok proje hayata geçiren İhlas Holding, yeni projesi için düğmeye bastı.

İhlas Holding'in en yeni projesi Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Bizim Evler 9 ismiyle yükselecek proje için ön talep toplanıyor.Haziran ayında satışa çıkması planlanan Bizim Evler 9 projesinin teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

*Görseller Bizim Evler 8 projesine aittir.

http://www.ihlasyapi.com.tr/anasayfa.html

Sur Yapı Sancaktepe 

Bu projeler raftan iniyor!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı,  Sancaktepe Projesi  için talep sürecini başlattı.

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilecek olan projenin detayları henüz netleşmedi. 

Sur Yapı Sancaktepe projesinde ön talep dönemine özel olarak, evinizi öncelikli seçme, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajından faydalanma fırsatı sunuluyor.

Detayların önümüzdeki günlerde belli olacağı Sur Yapı Sancaktepe projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.

*Görsel Sur Yapı Tempo City projesine aittir.

http://www.suryapi.com.tr/

Sur Yapı Ümraniye  

Bu projeler raftan iniyor!

Sur Yapı, Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 191 konuta yer verilecek olan proje Sur Yapı'nın bir diğer projesi Exen İstanbul'un hemen karşısında hayata geçirilecek. 

8 blok şeklinde, az katlı yatay mimari esas alınarak inşa edilecek olan  Sur Yapı  Ümraniye projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli dubleks konut tipleri bulunuyor. 

Büyük teraslı, geniş bahçe alanlı ve çift balkonlu dairelere yer verilecek olan projedeki 2+1 konutlar 143 metrekare, 3+1 konutlar 202 metrekare, 4+1 konutlar 260 metrekare, 5+1 dubleks konutlar ise 363 metrekare büyüklüğe sahip. 

Sur Yapı Ümraniye projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. 

Fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu ve türk hamamı gibi sosyal alanlara yer verilecek olan projede cadde dükkanları da yer alacak. 

http://umraniye.suryapi.com.tr/

Yüksekdağ Çamlıca  

Bu projeler raftan iniyor!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Yüksekdağ, İstanbul'un en değerli semtleri arasında yer alan Çamlıca’da yeni projesini inşa ediyor. İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’daki yeni projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan  Yüksedağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yüksekdağ, lokasyonu itibariyle dikkatleri çeken yeşil ile mavinin bir arada bulunduğu Çamlıca projesinde ön talep toplamaya başladıklarını dile getirdi.

yuksekdagcamlica.com

DAP YAPI Garden Hills 

Bu projeler raftan iniyor!

İstanbul Çekmeköy'de  DAP Yapı  tarafından sağlıklı ev konseptiyle inşa edilen ormaniçi evler Lizbon'da da hayata geçmeye hazırlanıyor.

Lisbon Garden Hill ismiyle hayata geçecek olan proje  8000 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 5 katlı yatay mimariye sahip projede 50 adet 2+1, 12 adet 1+1, üzere toplamda 62 daire yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 500 bin Euro'dan başlıyor. 

Ön talep sürecinin başladığı projenin yakın zaman içerisinde raftan inmesi bekleniyor. 

http://www.lisbongardenhills.com/

Yeni projeler raftan indi!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön