28 / 03 / 2024

Yeni projeler raftan iniyor!

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...




Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar markalı konut projelerinin ön talep ayrıcalığından faydalanmak için araştırma yapmaya devam ediyor. Henüz satışa çıkmayan birçok konut projesi ön talep süreci ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankaların düşük kredi faiz sistemi uygulaması ile konut stoklarının erimesi yeni konut projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. 2021 yılında da birçok konut projesi ön talep süreci başladı. İşte 2021'de ön talep toplayan projeler...

1.Sur Yapı Tatil Evleri Antalya

Yeni projeler raftan iniyor!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı  Tatil Evleri Antalya  projesinde ön talep süreci başladı. 32 bin metrekarelik orman alanıyla  ilgi toplayan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde otel konforunda ömür boyu sahip olacağınız devremülkler bulunuyor.

Fiyatların 20 bin TL'den başladığı Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde sosyal alanlar bulunuyor.

http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

2.Ege Yapı  İzmir  Bademli

Yeni projeler raftan iniyor!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

103 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Ege Yapı  İzmir Bademli
Projesi'nde villa, rezidans, otel ve ticari üniteler yer alacak. Projenin detaylarının ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

https://www.egeyapi.com/

3.Ege Yapı Ispartakule

 Yeni projeler raftan iniyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor. İnşaat alanının 69 bin metrekare olarak belirlendiği Ege Yapı Ispartakule projesinin yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

https://www.egeyapi.com/

Konut fiyatları fırladı: Artış hızlanacak mı?

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön