29 / 03 / 2024

marketler kaça kadar açık. marketler kaça kadar açık istanbul

marketler kaça kadar açık. marketler kaça kadar açık istanbul

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, hafta içi zincir marketler saat 10.00'da açılacak. Bakkal ve marketler hafta içi 18.00'da kapanacak.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

23,46 TL seviyesine kadar yükselen dolar 23,20 TL seviyesinde sabitlendi. Dolarda resmen fren patladı. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı. Bu rakamı görenler dövizciye koşacak. Son dakika dolar gelişmesi...

Novis Style Avsallar 16 ay taksit fırsatıyla satışta! 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatları kaçırmayın!

Novis Style Avsallar projesinde 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seyahat tutkunları 31 Mayıs’a kadar ücretsiz! Bu fırsatı kaçırırsanız çok üzülürsünüz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün herkesi heyecanlandıran bir açıklamada bulunmuştu ve Ankara-Sivas YHT seferlerinin 31 Mayıs’a kadar ücretsiz olduğunu açıklamıştı. Ancak ücretsiz seferler bitmek üzere! İşte detaylar!

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Ziraat Bankası kartı olanlar yemeğe doyacak! 28 Şubat’a kadar geçerli olan indirimleri kaçırma!

Ziraat Bankası kartı olanlar yemeğe doyacak! Bankkart’a özel 28 Şubat’a kadar geçerli olan indirimleri duyan koşuyor. İşte kampanyanın detayları…

Akbank'tan yeni kampanya! 31 Ocak'a kadar başvuran yararlanacak! Sakın kaçırmayın!

Akbank'tan son dakika müjdesi geldi. Akbank, Axess üzerinden 300 TL kazandıracak yeni kampanya açıklandı! 31 Ocak'a kadar başvuran yararlanacak. İşte Kampanya ayrıntıları...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 30 Kasım'a kadar hemen bakın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası yeni kampanyasını açıkladı. Hemen buraya bakın! 30 Kasım'a kadar siz de yararlanabilirsiniz. İşte kampanya ayrıntıları...

30 Kasım’a kadar ödemelisiniz! Yoksa cezadan kaçamazsınız! İşte detaylar!

Emlak vergisi için uyarılar gelmeye başladı. Gayrimenkul sahibi olan vatandaşlara 30 Kasım’a kadar süre tanındı. İşte detaylar!

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

marketler kaça kadar açık. marketler kaça kadar açık istanbul Haberi

marketler kaça kadar açık. marketler kaça kadar açık istanbul

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile Ramazan ayı boyunca uygulanacak kısıtlamaların detayları belli oldu.

A Haber'de yer alan habere göre; yeni yasakların bugün başlayacak olması ile birlikte en çok merak edilenlerden biri de marketler oldu. Market alışverişi yapacak vatandaşlar, marketlerin çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, marketler saat kaçta kapanacak? Ramazan ayında A101, BİM, ŞOK, Migros çalışma saatleri nasıl? İşte merak edilenler...

HAFTA SONU MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK OLACAK?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altında bulunanlar hariç, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek.

Aynı...