29 / 03 / 2024

Marmara Doğa Yapı İnşaat nerede

Marmara Doğa Yapı İnşaat nerede

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

Doğa Koleji’nin kayyumu İTÜ mü olacak?

Doğa Koleji’nin satışında beklenen açıklama yapıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) kantin, havuz gibi taşınmazlarının işletmecisi İTÜ Vakfı, Doğa Koleji’nin yeni sahibi oldu...

Doğa Koleji'nde son durum!

Maaşlarını alamadıklarını ifade eden Doğa Koleji öğretmenleri ve çalışanları bugün yeniden iş bırakma eylemi yapıyor. Öğretmenler, derse girmeyeceklerini açıkladı...

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili görüşmeler tamamlandı!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu: "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Marmara Doğa Yapı İnşaat nerede Haberi

Marmara Doğa Yapı İnşaat nerede

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.


Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde aynı ve sahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk ifraz,tevhit yapabilir. Kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkulleri ile ilgili her türlü cins tashihi ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. 2- Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama...