19 / 04 / 2024

Marmara Evleri 4 satış fiyatları

Marmara Evleri 4 satış fiyatları

Marmara Evleri 4 fiyat listesi dairelerin kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 40 ay vade farksız senet imkanı sağlanan projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım projesinin yer teslimi  ÖZ-KIYI İnş.'ta yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Marmara Evleri 4'ün değeri belli oldu!

Kiler GYO,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki,  Marmara Evleri 4 Projesi'nin değeri ne oldu?

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

Marmara Evleri 4 satış fiyatları Haberi

Marmara Evleri 4 satış fiyatları

Marmara Evleri 4 projesinde ödeme planına göre yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede ayrıca 40 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor. 

Marmara Evleri 4 fiyat!

2+1'ler 500 bin TL
3+1'ler 630 bin TL
4+1'ler 910 bin TL


2020 yılının Haziran ayında teslim edilecek Marmara Evleri 4 projesinde 639 daire ve 44 adet dükkan bulunuyor. İhlas Yapı imzası taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Daire büyüklüklerinin 126 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede açık spor alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, taziye evi, yürüyüş yolları, mescit, hamam ve saunalar mevcut. 
 
E-5 ve TEM otoyallarına, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakın olan Marmara Evleri 4 projesi yapımı planlanan Beylikdüzü Metrosu’nun...