20 / 04 / 2024

Marmara Garden projesi

Marmara Garden projesi

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde yükselecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Esenyurt Marmara Garden iletişim!

Toplam 522 konut ve ticari alanların yer aldığı proje 3 blok şeklinde inşa edilecek. Esenyurt Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt iletişim!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Marmara Garden Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Esenyurt Marmara Garden Evleri!

İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçirilecek olan projede 522 konut yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden Evleri tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim!

18 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilecek. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 854 04 41 olarak belirlendi.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Kiler GYO İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beylikdüzü İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde son durum!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KGM, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri Kesimi ve Çatalca-Subaşı Devlet Yolu’nun yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

İhlas Marmara 5 Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İhlas Marmara 5 Projesi'ne ait 2017 değerleme raporunu yayınladı..

Ulukent Siena Garden fiyat listesi!

Ulukent Siena Garden fiyat listesi minimum 280 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Siena Garden projesi İzmir Menemen Ulukent'te yükseliyor...

Marmara Loft konut fiyatları ne kadar?

Marmara Loft projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Görgülü İnşaat tarafından inşa ediliyor. Marmara Loft konut fiyatları ne kadar?

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Marmara Garden projesi Haberi

Marmara Garden projesi

Ortak alanları arasında fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunan proje 3 blok şeklinde yükselecek.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Toplam 522 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Projedeki bloklar 18 kat şeklinde yükselecek.




Marmara Garden iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 854 04 41

Web: www.bayburtluinsaat.com.tr

Tülay...