23 / 04 / 2024

Marmara Üniversitesi teşvikiye arazisi

Marmara Üniversitesi teşvikiye arazisi

Emlak Konut, Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisini satışa çıkardı. Arsa ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta yapılmıştı. İhalenin kesin kazananın belli olacağı 2. oturum ise 21 Mart'ta yapılacak. Söz konusu arsanın toplam büyüklüğü yaklaşık 20 bin 677 metrekare büyüklüğünde...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi yarın satışta!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi yarın Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhale 2 oturumda yapılacak...

Marmara Üniversitesi’nin vejetaryen menüsü duyurusu binlerce vejetaryeni büyük dertten kurtardı!

Marmara Üniversitesi bir süredir başlattığı vejetaryen menüsünü farklı kampüslere de yayıyor. Üniversitenin duyurusunun ardından binlerce vejetaryen büyük dertten kurtuldu. Peki hangi kampüslerde vejetaryen menü var? İşte detaylar…

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB - 1 alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 14.04.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Teşvikiye ve Harbiye'deki riskli yapılar ne olacak?

İstanbul Şişli’de Harbiye ve Teşvikiye’nin de dahil olduğu 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmişti. Peki o mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu mu? Riskli yapılar ne olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Marmara Üniversitesi teşvikiye arazisi Haberi

Marmara Üniversitesi teşvikiye arazisi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından 15 Mart 2018 Perşembe günü 1. oturumu yapılan İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık-Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumu 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat: 14:30' da yapılacak. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arazisi yaklaşık 20 bin 677 metrekare alana sahip. Arsanın toplam konut ve ticaret alanı 13 bin 723 metrekare, park alanı ise 6 bin 954 metrekare. Arazide inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanların yer alması planlanıyor. 

Birinci oturuma 6 teklif geldi

Emlak Konut'un satışa çıkardığı arsa Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsünün arazisi.Konum olarak çok önemli bir yerde bulunan arazi ihalesinin 1. oturumunda 6 firma teklif vermişti. İhalede hangi firmanın ne kadar teklif verdiği açıklanmadı. İhalenin kazanını...