26 / 04 / 2024

marmaray aktarma istasyonu

marmaray aktarma istasyonu

Kadir Topbaş, 29 Ekim’de açılacak Marmaray ile ilgili birkaç aydır test sürüşlerinin yapıldığını belirterek, “İnşallah 29 Ekim’de Cumhuriyetimize asırların projesi olarak Cumhuriyetimizi taçlandıracak bir projeyi kazandıracağız" dedi...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme kampanyası yarın sona eriyor!

Motto İstanbul projesi, Ataköy-İkitelli metro hattı ve Bağcılar-Halkalı-Marmaray metro hattının kesişim ve aktarma istasyonu olan Mimar Sinan metro durağına 350 metre mesafede yer alıyor. Projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Şanlıurfa Katı Atık Aktarma istasyonu'nun temeli atılıyor!

Siverek'in en önemli problemlerinden biri olan 30 yıllık katı atık depolama problemi hayata geçirilecek olan katı atık aktarma istasyonuyla çözülüyor

Bursa Mustafakemalpaşa´ya katı atık aktarma istasyonu!

Bursa’nın tüm ilçeleriyle birlikte daha yaşanabilir bir kent olması yolundaki çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i çöp sorunundan kurtarıyor.

Şanlıurfa'ya iki yeni aktarma istasyonu inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, günülük ortalama 180 Bin yolcunun taşındığı Şanlıurfa'da vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına tam kapasiteli 2 yeni toplu taşıma aktarım merkezi yapıyor.

Kocaeli Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonu incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Londra raylı sitemler ana aktarma istasyonunu ve yeni oluşan ticaret alanlarını yerinde inceledi.

Gebze-Halkalı tren hattının Florya istasyonu taşınıyor!

MARMARAY kapsamında yenilenen Gebze-Halkalı banliyö tren hattı üzerinde bulunan Florya istasyonu, yaklaşık 800 metre doğusundaki yerleşim yerleri ve lüks lokantaların bulunduğu bölgeye doğru kaydırılıyor.

Marmaray 42 istasyonu bağlayacak!

Asya ile Avrupa kıtaları arasında deniz altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayan Marmaray, kısa sürede İstanbullular'ın vazgeçilmezi oldu. Sirkeci-Üsküdar arası ulaşımı 4 dakikaya düşüren sistemle bugüne kadar 75 milyon yolcu taşındı.

Akçakoca Katı Atık Aktarma İstasyonu açıldı!

Düzce Belediyeler Birliği Katı Atık Birliği tarafından Akçakoca Katı Atık Aktarma Merkezi törenle açıldı. Aktarma İstasyonu ile Akçakoca’da vahşi depolama sona erdi. İşte açılıştan notlar...

İBB 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışması başlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı.

İstanbul'a 10 yeni aktarma istasyonu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'a 24 aktarma istasyonu yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İstanbul'da toplu ulaşım 24 merkezde yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. Proje için 5-6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

marmaray aktarma istasyonu Haberi

marmaray aktarma istasyonu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 29 Ekim’de açılacak Marmaray ile ilgili bir soru üzerine birkaç aydır test sürüşlerinin yapıldığını belirterek, “İnşallah 29 Ekim’de Cumhuriyetimize asırların projesi olarak Cumhuriyetimizi taçlandıracak bir proje İstanbul’un önemli bir kazanımı olarak devreye girecek. Ulaşım olarak İstanbul’da en önemli ağırlığı taşıyacak bir hizmet unsuru olarak ortaya çıkacak. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Hatta sinyalizasyon sıkıntısı olmaz. Marmaray’ın açılmasıyla Asya’nın en doğusundan İngiltere’ye kadar gidecek olan bir raylı sistem aksı ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.


İki kıtayı bağlayan sistem kapsamında eski banliyö hatlarında rehabilitasyon çalışmaları, diğer taraftan da hızlı trenle ilgili çalışmalar devam ettiğini anlatan Topbaş, şunları kaydetti;


“Marmaray’da Ayrılıkçeşme ve Kazlıçeşme arasındaki güzergah hizmete girecek. Ayrılıkçeşme’de Kadıköy-Kartal Metrosu’na aktarma yapılabiliyor. Diğer tarafta da Kazlıçeşme ve Yenikapı’da banliyö hatları...