19 / 04 / 2024

Marmaray projesi bilgileri

Marmaray projesi bilgileri

2004 yılında yapımı için start verilen Marmaray projesi ne zaman bitecek? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taisei Corporation ve Mitsubishi Electric Marmaray Projesi’nde birleşti!

Taisei Corporation, Asya ile Avrupa’yı denizaltından birbirine bağlayan ve dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray Projesi’nde dünya otomasyon devi Mitsubishi Electric ile gücünü birleştirdi.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Köy Zekeriyaköy Projesi iletişim bilgileri!

Siyahkalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi'nde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. İşte Köy Zekeriyaköy projesi iletişim bilgileri...

Makyol İnşaat Esenyurt Projesi iletişim bilgileri!

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Projesi'nde toplam 500'ün üzerinde konutun yer alması planlanıyor.İşte Makyol İnşaat Esenyurt Projesi iletişim bilgileri...

Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

Huma Yapı Hane’m Güneşli projesi bilgileri!

Arsa alanı 2 bin 500 metrekare olan proje, 6 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 22 adet 2+1, 22 adet 3+1 bulunuyor.

2005 yılında Haydarpaşa Garı otel olacak!

2005 yılında Ulaştırma Bakanı olan Yıldırım, ''Marmaray Projesi tamamlanınca gar, işlevini kaybedecek. Garı atıl tutmak yerine, uluslararası ticaret, kültür, sanat, kongre ve turizm merkezi olarak kullanmayı planlıyoruz'' diye konuşmuş.

2004 yılında Marmaray Projesi çevreye duyarlı olduğunu ispatlayacakmış!

2004 yılında temeli atılacak Marmaray Projesi çevreye duyarlı olduğunu ispatlayacakmış ve projede her detay üzerinde duruluyormuş. Kazı öncesinde Marmara'da yaşayan balık türünün yumurtlama ve göç mevsimi dahi tespit edilecekmiş.

Marmaray Projesi'nin ihalesi açıldı!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi açılmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Marmaray projesi bilgileri Haberi

Marmaray projesi bilgileri

Marmaray projesi ne zaman bitecek?

İyileştirme banliyö hattı projesi olarak tasarlanan Marmaray projesi, Halkalı ile Gebze arasında inşa ediliyor. 2004 senesinde yapımına başlanan projenin trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacağı ifade ediliyor. Peki "Marmaray projesi ne zaman bitecek?" diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım.


Yolculara 80 dakikalık zaman kazandıracak Marmaray projesi kapsamında Gebze ile Halkalı arası yolculuk, normal şartlar altında 185 dakika sürerken, Marmaray ile bu süre 105 dakikaya düşüyor.


Marmaray projesi kapsamında diğer yolculuk sürelerine bakacak olursak; Bostancı ile Bakırköy arası mesafe 37 dakika sürecek, Söğütlüçeşme ile Yenikapı arası mesafe 12 dakika ve Üsküdar ile Sirkeci arası ise 4 dakika sürecek.


Projenin detaylarından sonra asıl sorumuz olan "Marmaray projesi ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlayalım.


Marmaray projesi çalışmaları hızla sona yaklaşıyor. Buna karşın Marmaray projesinin açılışı Cumhuriyetin...