23 / 04 / 2024

Marmaris emel sayın koyu

Marmaris emel sayın koyu

Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Marmaris Belediye Binası'nın yıkım çalışmaları başlıyor!

Marmaris'te depreme dayanıksız olduğu belirlenen belediye binası için yıkım kararı verildi. Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Oktay, "İzmir depremi sonrası yaptırdığımız testlerde binanın dayanıksız olduğu ortaya çıktı" diye konuştu.

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Emlak Bankası geri dönüyor!

2001 yılında tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası 16 yıl aradan sonra yeniden sisteme kazandırılıyor. Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Emlak Bankası hakkında açıklamalar yaptı. 

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Emlak Bankası'nın aktif hale gelmesi yetkililerin elinde!

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, "Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesi yetkililerin elindedir. Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. Tertemiz bir tasfiye halindeki Emlak Bankası var" dedi.

Sur Yapı basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Yeni projelerini art arda hayata geçiren Sur Yapı, Koşuyolu’ndaki yeni konut projesini 21 Şubat'ta tanıtacak. Toplantı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Marmaris emel sayın koyu Haberi

Marmaris emel sayın koyu

Muğla Marmaris'te "Emel Sayın Koyu" olarak da bilinen İnbükü Tabiat Parkı'ndaki yapılar yıkıldı. Karavan ve çadır turizminin en önemli yerlerinden biri olan kamp ziyarete kapatıldı. Yıkım kararının 2016 yılında verildiği ve yapıların kaçak olduğu öğrenildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü'nün gelişme planı hazırlayarak önümüzdeki yıl İnbükü Tabiat Parkı'nı tekrar hizmete açacağı öğrenildi.


Yeni...