05 / 05 / 2024

marshall android

marshall android

Marshall, yeni, benzersiz ve kullanımı son derece kolay mobil uygulaması ile herkese hem aklından geçen rengi hem de dekorasyon stilini bulma konusunda rehberlik ediyor...

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Android ve iOS telefonlarda Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini kullanabilecek. İşte yazmama yardım et özelliği ve tüm detayları...

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Samsung'dan Android 14 müjdesi!

Samsung, 2023 yılının ikinci yarısında bazı akıllı telefon modellerine Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü sunmaya başlamayı planlamaktadır.

Yakında Android Otomotiv arabanızda YouTube videoları izleyebileceksiniz

 Google I/O 2023'te şirket , hem Android Auto hem de Android Automotive için bir dizi iyileştirmeyi tamamladı ve arabalarında Google tabanlı hizmetler isteyenlerin daha fazla özellik ve daha iyi hesap entegrasyonu elde etmesini sağladı.

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

ŞekerBank'tan KOBİ müşterilerine yenilik! Android Pos uygulaması başlatıyor

Şekerbank, KOBİ müşterilerinin işlerini kolaylaştırmak için sektördeki en iyi uygulamaları bir araya getirdi ve Android POS çözümü ile ödeme ve tahsilat işlemlerini daha uygun hale getirdi. 

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak modelleri açıkladı!

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni sürümün, önceki sürümlere benzer şekilde One UI arayüzüne hızlı bir şekilde entegre edilmesi planlanıyor. 

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, Android 14 testlerine hangi modellerle başlayacağını açıkladı. Google'ın Android 14'ü tanıtacağı I/O 2023 konferansı yaklaşırken, Xiaomi'nin MIUI veri tabanında listelenen modellerle testlere başlayacağı belirtildi.

Android kullanıcılarına inanılmaz uyarı! Hemen bakın eğer bu uygulamalar telefonunuzda varsa yandınız!

38 popüler Android oyununda bulunan bir virüs, milyonlarca cihaza bulaştı ve sürekli reklam oynatıyor. Bu virüs, telefonların performansını da olumsuz etkiliyor.

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak oppo telefonlar açıklandı!

OPPO, hangi cihazların Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesi alacağını açıkladı. Hangi modellerin bu güncellemeyi alacağını öğrenmek isterseniz, aşağıdaki liste sizin için faydalı olacaktır.

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!

Xiaomi, yakın zamanda Avrupa'da bulunan Xiaomi 13 Lite modelleri için Android 13 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar Android 13'ün sunduğu yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Android 14 (ColorOS 14) alacak Oppo akıllı telefonlar duyuruldu!

Google, yakında kullanıma sunacağı yeni işletim sistemi Android 14 için hazırlıklarını tamamladı. Bu güncellemeyi alacak Oppo telefonları da belli oldu.

marshall android Haberi

marshall android

Marshall mobil uygulaması ile herhangi bir görseldeki veya kişinin kendi çektiği fotoğraftaki renge en uygun renk ve kombinasyonlar, Marshall uzmanları tarafından hazırlanmış renk şemalarından kolaylıkla bulunabiliyor. Duvarlarında görmek istediği renklerin, evindeki koltuğu, perdesi, halısı ya da dekorasyonuyla uyumlu olup olmadığını anında görebiliyor. En uygun ve doğru renk seçildikten sonra da en yakın


Marshall bayisinden veya yapı marketlerden satın alınabiliyor.


“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, şimdi de yepyeni, benzersiz ve kullanımı kolay mobil uygulaması ile hayatı renklendiriyor. “Eviniz için renk kombinasyonları konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Sık sık aklınıza bir renk geliyor ama nasıl bulabileceğinizi bilemiyor musunuz? Perdeniz, koltuk döşemeleriniz, halınız ya da herhangi bir dekoratif objenizle aynı renkte bir boya rengi var mı?” AkzoNobel Marshall, tüm sorularınızın...