25 / 04 / 2024

Marsu Mardin çalışmaları

Marsu Mardin çalışmaları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik! 

Mardin'in Yeşilli ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına tepki gösteren mahalle halkı hakkında soruşturma açıldı. Yapılan soruşturmada bir kişi gözaltına alındı. 

Mardin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 evin yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi'nce ortaklaşa gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projesi başladı.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Mardin'deki tarihi çarşılarda restorasyon çalışmaları başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki tarihi çarşıların tekrar canlandırılması amacıyla yaptığı restorasyon, yapım, onarım ve yenileme çalışmalarına tekrar başladı.

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'de altyapı onarım çalışmaları tam gaz!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin Çevre Yolu Projesi çalışmalarında son durum!

Karayolları 9. Bölge Müdürü Yardımcısı Ahmet Sağlam, Mardin ile Kızıltepe ilçelerinde yapılan ve kentin trafik akışına önemli ölçüde rahatlama sağlayacak projelerle ilgili hazırlık çalışmalarının son aşamaya gelindiğini açıkladı.

MARSU'nun alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Artuklu İlçesinin İstasyon Mahallesi’nin yıllardır altyapı (kanalizasyon) sorunu olan ve yapımı ihmal edilen MARSU ekiplerinin çalışma başlatmasıyla ile çözüme kavuşuyor.

Marsu Mardin çalışmaları Haberi

Marsu Mardin çalışmaları


Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


MARSU Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, daha kaliteli ve sağlıklı bir altyapı hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni oluşan yerleşim alanları ve mahallelerin içme suyu ihtiyacını gidermek için içme suyu hattı döşeme, yenileme ve ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalar kapsamında Kızıltepe ilçesine bağlı Ersoylu, Aşiti, Sanayi ve Berçem mahallelerinde 5 bin metrelik alanda 90 mm çapında borular kullanarak, içme suyu konusunda yaşanan eksiklikleri gidermeye çalışıyor.


Mardin Büyükşehir...