18 / 04 / 2024

mart 2015 kira artı

mart 2015 kira artı

Kira döneminin son bulması ve aynı anda yenilenmesi halinde kira bedelinde artış yapılıyor. Konut kiracısına yapılacak artışta kullanılan ÜFE oranları, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki, Mart kira artış oranı 2015 nedir?

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca mülk sahibi ve kiracının merakla beklediği Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? İşte son dakika Mart 2024 kira artış oranı...

Mart ayı kira artış oranı ne kadar? Hemen açıklanan bu rakamlara bakın! İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023!

Mart ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Mart ayı dükkan kira artışı ne kadar oldu? İşte iş yeri kira artış oranı Mart 2023...

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

"Mart ayı kira artış oranı ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtı Şubat ayının ortasına gelinmesiyle beraber sık sık araştırılmaya başlandı. Mart 2023 kira artış oranı belli oldu mu? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya ne kadar zam yapılacak?

Mart 2022 kira artış oranı nedir, hesaplama nasıl yapılır?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Açıklanan TÜFE oranları gayrimenkul kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. Peki, Mart 2022 kira artış oranı nedir?

Bu ay kira artış oranı ne kadar oldu? 2022 Mart kira zam oranı...

2022 yılı Mart ayı kira artış oranları bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon oranları ile belli oldu. Peki, bu ay kira artış oranı ne kadar oldu?

TEFE TÜFE Mart 2022 kira artış oranı detayları!

TEFE TÜFE Mart 2022 kira artış oranı detayları haberimizde yer alıyor. Peki TEFE TÜFE Mart 2022 kira artış oranı detayları ne oldu? İşte milyonlarca kişi tarafından merak edilen TEFE TÜFE Mart 2022 kira artış oranı detayları...

Mart ayı kira artış oranı! Mart 2022 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

TÜİK, şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon rakamlarının ardından mart ayı kira artış oranı belli oldu. 2022 yılı şubat ayı TÜFE rakamlarına göre hesaplanan mart ayı kira artış oranı, yüzde 25,98 olarak açıklandı.

2022 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı tarafından merak edilen ve en çok araştırılan konular arasında yer alan 2022 Mart ayı kira artış oranları bugün itibariyle belli oldu. İşte 2022 Mart ayı kira artış oranları...

Esnafa mart ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

TEFE TÜFE Mart 2021 kira artış oranı!

TEFE TÜFE Mart 2021 kira artış oranı bugün itibariyle açıklandı. TEFE TÜFE Mart 2021 kira artış oranı haberimizde yer alıyor. İşte TEFE TÜFE Mart 2021 kira artış oranı...

2021 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

2020 Mart’ta kira artışı ne kadar oldu?

Enflasyonun belli olması ile mart ayında kiralara yapılabilecek en yüksek zam oranı da belli oldu? 2020 Mart ayında kira oranları en fazla ne kadar artabilir?

mart 2015 kira artı Haberi

mart 2015 kira artı

Mart kira artış oranı 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarında taraflar arasında imzalanan sözleşme belirli bir süre için olabildiği gibi, belirsiz bir süre için de olabiliyor.


Kira döneminin son bulması ve aynı anda yenilenmesi halinde kira bedelinde artış yapılıyor. Yapılacak bu artışın sınırları kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu'nda belirleniyor.


Kanun gereğince mesken ve işyerlerinde zam farklı oranlarda yapılıyor. Mesken kiracısına yapılacak zammın, ÜFE oranlarından yüksek olmaması gerekirken; işyeri için 2020 yılına kadar böyle bir sınırlama bulunmuyor.


Konut kiracısına yapılacak artışta kullanılan ÜFE oranları, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki, Mart kira artış oranı 2015 nedir?


Mart kira artış oranı 2015 hesaplama..

3 Mart'ta açıklanan enflasyon oranlarına göre, Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %1,20 arttı. Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2015 yılı Şubat ayında bir...