29 / 03 / 2024

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı oya narin

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı oya narin

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Kuruldu!

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu’nda 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Çakmak ve Koray Neccar ortaklığıyla kuruldu.

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Pakize Oya Narin kimdir?

Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı Pakize Oya Narin kimdir? Pakize Oya Narin hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pakize Oya Narin'in biyografisi...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı oya narin Haberi

Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı oya narin

Oya Narin kimdir? 

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi.


Ünlü sendikacı ve işadamı Halit Narin’in 01 Ocak 1964’te İstanbul’da doğan kızı Oya Narin, Saint Michel’deki ilk-orta-lise eğitiminin ardından İsviçre’deki Ecole Hoteliere 'de Lousanne Switzerland üniversitesi’nden mezun olan Oya Narin, İngilizce ve Fransızca biliyor. 


Narin Tekstil ve Martı Otel İşletmecilik’te çeşitli kademelerde görevlerde bulunan Oya Narin, şu an Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Oya Narin, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.’deki Yatırım Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyesi görevini ve Lila Müzik Yapım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı görevini sürdürmektedir.


Oya Narin'in üye olduğu dernekler..

Turizm Yatırımcıları Derneği (Yönetim Kurulu Bşk.Yrd İcra Kur. Bşk Yrd.)

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği – Üyesi

Turistlik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Üyesi

Güney Ege Turistlik...