26 / 04 / 2024

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.



Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve bunun yansımaları üzerine Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama gönderdi. "Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama" başlığı ile yapılan açıklamada "Şirket payları üzerinde piyasa bozucu nitelikte manipülatif hareket ve algı oluşturma çalışmaları, Sermaye Piyasası Kurulu'na bildirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Martı Grubu tesislerinin 2022 yılı sezonunda yüksek dolulukla operasyonlarına devam ettiğinin altını çizildiği açıklamada, yaz sezonuna girerken gerçekleştirilen sermaye artışı ile şirketin mali performansının güçlü tutulmasının sağlandığına da vurgu yapıldı.

Martı Otel İşletmeleri A.Ş.'nin 26 Eylül 2022’de Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şöyle denildi:

"Martı Otel İşletmeleri 1967'de çok ortaklı olarak ve halka açık bir şekilde kurulmuş, 1989 yılında 'Türkiye'de borsaya kote olan ilk turizm şirketi' olmuş ve halihazırda 12.500'i aşkın yatırımcısıyla faaliyetlerine başarıyla sürdürmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön