16 / 04 / 2024

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

Kripto para borsasında hareketli günler yaşanıyor. Son günlerde ön plana çıkan Shiba'nın değeri yapılan yatırımlarla yüzde 7 arttı. 



Son zamanlarda artan işlem hacmi ve popülaritesi ile piyasa değeri her geçen gün yükselen Shiba’nın ticaretinden bir kişinin yaklaşık 14 ayda 5,7 milyar dolar kazanıyor.

NTV'de yer alan habere göre; 2020 senesinin Ağustos ayında bir kripto yatırımcısının 8 bin dolar değerinde Shiba'inu aldığı söylerken gün itibarıyla kişinin tokenları 5,7 milyar dolara çıkarttı. 

Shiba’ların değeri yüzde 7 arttı!

İlk çıktığından bu güne yüzde 7 milyondan fazla yükselen kripto paradan 70 trilyon tane alan yatırımcının 8 bin dolarlık alım yaptığı sırada Shiba’nın, yaklaşık 0.000000000189 dolardan işlem gördüğüne vurgu yapıldı. 

14 AYDA YÜZDE 7 MİLYONDAN FAZLA ARTIŞ

Bugün, kripto para birimi yaklaşık 0.00007941 dolar seviyesinde işlem görürken bu da 14 aylık yüzde 7 milyondan fazla kazanç anlamını taşıyor. Dünyanın önemli kripto haber sitelerinden CoinMarketCap, kripto cüzdanına sahip kişinin şu anda toplam dolaşım olan arzı 549 trilyon olan Shiba inu’nun yüzde 13’ünden fazlasına sahip olduğunu dile getirdi. 

EN DEĞERLİ 9’UNCU KRİPTO PARA OLDU

Shiba inu'nun son zamanlardaki beklenmedik yükselişi, internette yaygınlaşan meme’lerden ilham alan kripto para birimini yaklaşık 45 milyar dolarlık toplam piyasa değerine yükseltti. Geçtiğimiz ayların en popüler kripto parası Dogecoin’i geçen Shiba inu, geçtiğimiz gün en değerli 9’uncu kripto parası oldu. 70 trilyon Shiba inu kripto para sahibinin, fiyatı dürmeden varlıklarını satıp satmayacağı merakla beklenirken, kişinin hala parayı satmadığı belirtildi.

Taylandlı dev şirket kripto parayla ödeme denemelerine başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön