18 / 04 / 2024

Masahiro Fujisawa

Masahiro Fujisawa

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric yüksek kalite ve verimlilik sunuyor!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, markanın köklü inovasyon mirasını pazarın ihtiyaçlarını doğru analiz etme yetisi ile birleştirerek otomasyonda yüksek kalite ve verimlilik sunduklarını vurguladı.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric yüksek kalite ve verimlilik sunuyor!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, markanın köklü inovasyon mirasını pazarın ihtiyaçlarını doğru analiz etme yetisi ile birleştirerek otomasyonda yüksek kalite ve verimlilik sunduklarını vurguladı.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric, Türkiye klima pazarı ile ilgili hedeflerini de açıkladı!

Mitsubishi Electric Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı. Lansmanda Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç da yer aldı.

Mitsubishi Electric’in son teknoloji hamlesi Yeni Hybrid Sistemleri SODEX'de!

Doğaya dost, gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanında Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç yer alacak.

Masahiro Fujisawa Haberi

Masahiro Fujisawa

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor. Isıtma, havalandırma ve iklimlendirme (HVAC) otomasyonu konusunda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de iddialı bir oyuncu olan marka, İzmir’de düzenlediği etkinlikte bu alandaki faaliyetlerini sektör temsilcilerine anlattı. Otomasyon çözümleri ile Marmaray’a da yüksek katma değer sağlayan Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, Türkiye’deki dev projelerin HVAC otomasyonuna talip olduklarını açıkladı.


Dünyada “teknoloji” denilince akla ilk gelen markalardan biri olan ve son dönemde Türkiye’deki ev tipi klima fabrikası yatırımı ile gündeme gelen Mitsubishi Electric, ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründeki otomasyon çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Mitsubishi Electric Türkiye, kısaca HVAC (Heating, Ventilating and Air Conditioning) olarak adlandırılan...