13 / 12 / 2025

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu

Massey Ferguson, Manisa'da kurulan fabrikada temmuzdan itibaren traktör üretimine başlıyor

Belediyeler Yalova ve Manisa’da imarlı 5 arsa satıyor!

Yalova ve Manisa’da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 26 Kasım ve 2 Aralık tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

DSİ’den Manisa’da satılık 39 gayrimenkul!

DSİ İzmir 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa’da yer alan 39 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Kasım, 18 Kasım, 19 Kasım, 20 Kasım ve 21 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Belediyelerden Tekirdağ ve Manisa’da satılık arsa ve araziler!

Tekirdağ ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 31 Ekim ve 7 Kasım’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Bursa ve Manisa’da kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Manisa’da yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 14 Ekim ve 16 Ekim’de yapılacak. 

Belediyelerden Yalova ve Manisa’da satılık arsalar!

Yalova ve Manisa’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 28 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.

Milli Emlak Bursa ve Manisa’da KDV’den muaf araziler satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Manisa’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalelerinin 12 Mayıs ve 13 Mayıs’ta yapılacağı belirtildi.

Belediyeler Adana ve Manisa’da 9 arsa ve arazi satıyor!

Adana ve Manisa’da yer alan 9 adet arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Belediyelerden Yalova ve Manisa’da satılık 8 arsa!

Yalova ve Manisa’da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 8 Nisan ve 9 Nisan’da yapılacak.

Belediyelerden Tekirdağ ve Manisa’da satılık konut ve arsalar!

Tekirdağ ve Manisa’da yer alan 13 arsa ve 1 konut satışa çıkarıldı. Arsa ve konutların satış ihaleleri 7 Mart’ta yapılacak. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Manisa’da 181 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık arsa ve araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İki şehirde yer alan arsa ve arazilerin fiyatları 181 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

Belediyeler Aydın ve Manisa’da 31 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!

Belediyeler Aydın ve Manisa’da toplam 46 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Taşınmazların satışıyla ilgili detaylar açıklandı.

Milli Emlak’tan Muğla ve Manisa’da satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Manisa’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi Aralık ve Ocak aylarında yapılacak.

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu Haberi

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu
Türkiye'de kırkıncı yılını geride bırakan tarım ekipmanları kuruluşu Massey Ferguson, Manisa'da kurulan fabrikada temmuzdan itibaren traktör üretimine başlıyor. Massey Ferguson markasını bünyesinde bulunduran AGCO Corporation tarafından kurulan fabrikada temmuz itibariyle iki model traktör üretimine geçilecek. Otomotiv alanında Bursa'da 11 farklı markayla hizmet eden Şentürkler Otomotiv, Massey Ferguson'un Bursa Bölge Bayiliği'ni de bünyesine kattı. Bayilikle ilgili bilgi veren Satış Müdürü Osman Çetin, Uzel grubunun iki yıl önce girdiği ekonomik kriz sonrası Massey Ferguson'un İngiliz AGCo grubu tarafından Türkiye'de distribütörlük açtığını söyledi. İngiliz grubun Manisa'da kurduğu fabrikanın Temmuz ayı itibariyle üretime geçeceğini belirten Osman Çetin, Türkiye tarım makineleri pazarının 1 milyar euroyu aştığını söyledi. Türkiye'de yaklaşık 500 bin adet Massey Ferguson markalı traktör bulunuyor....