28 / 03 / 2024

Matris Proje İnşaat

Matris Proje İnşaat

Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Egemen Tezcan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selami Özgür Tezcan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KMK Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mahamut Ciğer, M. Muhittin Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Durmuşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün  Mehmet Murat Ketenci tarafından kuruldu. 

D M Proje İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D M Proje İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Akyol tarafından 800 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti.. kuruldu!

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Muhammed Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güventaş Mühendislik Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Ve İş Güvenliği Malzemeleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Ali Adnan Hüyük tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Matris Proje İnşaat Haberi

Matris Proje İnşaat

Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Egemen Tezcan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selami Özgür Tezcan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.


Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat, proje geliştirme, gayrimenkul yönetimi ve danışmanlık faaliyetlerini gerçekleştirme ve diğer ilgili sektörlerde güçlü bir piyasa aktörü olmak amacıyla kurulmuştur.Şirket aynı zamanda aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir;  1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj işleri yapmak, satmak kiralamak kiraya vermek  kendi nam ve hesabına arsalar, araziler satın almak ,bu tesislerin gerektirdiği inşaat ve tesisat malzemeleri ekipmanları iç ve dış tefriş...