27 / 04 / 2024

Payitaht Gayrimenkul Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Payitaht Gayrimenkul Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Funda Kübra Arslan ve Cemil Gökhan Karacan ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Payitaht Gayrimenkul Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Funda Kübra Arslan ve Cemil Gökhan Karacan ortaklığında kuruldu. 

Payitaht Gayrimenkul Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön