23 / 04 / 2024

Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulu nerede

Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulu nerede

İzmir Menderes'te inşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu açıldı!

İzmir Menderes'te inşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Erkur İnşaat'ın acı günü! Zeynep Esin Oktayer vefat etti!

Erkur İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Olcaytu Oktayer'in eşi Zeynep Esin Oktayer vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Mimar Esin Pektaş ABD'de göçmenlere merkez tasarladı!

Mimar Esin Pektaş 13 yıldır ABD’de Bir çok göçmenin yapamadığını yaptı ve ABD’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden The Falcon Group’un başkan yardımcısı oldu ve cephe mühendisliği ve restorasyon endüstrisinde ABD’nin tek kadın yöneticisi.

Esin Afşar'ın villa vasiyeti aile bireylerini mahkemelik etti!

Esin Afşar’ın ikinci eşi ile oğlu, ünlü sanatçının torunu Hazal Bulut’a bıraktığı Bodrum’daki villada hakları olduğunu öne sürerek dava açtı

Esin Afşar’ın mirası paylaşılamadı!

Beş yıl önce vefat eden sanatçı Esin Afşar, Bodrum’daki evinin tapusunu birinci eşinden olan kızı Pınar Afşar Bulut’un oğlu Hazal’a devretti. Sanatçının ikinci eşi Şener Aral ve oğlu, hem tapu hem de vasiyetnamenin iptalini istedi.

Esin Hacıalioğlu: Yassıada üç beş ağaçtan ibaret değildir!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi şubat ayı toplantısının 3. birleşimi Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında gerçekleşti. Toplantıda söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Esin Hacıalioğlu, şunları savundu:

Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulu nerede Haberi

Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulu nerede

İzmir'deinşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Binali Yıldırım, okulun resmi açılış programında gerçekleştirdiği konuşmada, törene beraber katıldıkları eşi Semiha Yıldırım'ın da öğretmen olduğunu söyleyerek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de kutladı.

Okul için Özgener ve Aliberti ailelerine teşekkürlerini sunan Yıldırım, "İzmir bu anlamda bereketli bir şehir. Hayırseverlerimiz 25 okul yaptırıyor. Bugün bir müjdemiz daha var. 25'in üzerine yeni bir okul daha geliyor. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener kardeşime dedim ki 'Babalar için bir okul var, analar için yok mu? O da 'Başım gözüm üstüne' dedi. Bir de anneler için böyle güzel bir okul yaptırmaya karar verdiler. İzmirliler adına...