25 / 04 / 2024

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 



'Çılgın Dershane', 'Şevkat Yerimdar' gibi filmlerde rol alan Esin Çelik geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin gündeminde yer alan kripto para borsasına yatırım yapmıştı. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Arkadaşlarıyla bir ortamda Fazıl K., isimli şahısla tanışan oyuncu birikmiş parasını kripto para borsasında değerlendirmek istedi. 

Arkadaş ortamında yer alan Fazıl K., genç oyuncunun parasını Bitcoin alarak değerlendirebileceğini söyleyince yüksek miktarda gelir elde edeceğini düşünen genç oyuncu güven kazandığı genç adamla ortaklık yapmaya karar verdi. 

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

YÜKSEK MİKTAR KAZANMA VAADİYLE PARASINI VERDİ

İlk olarak 50 bin TL karşılığında 300 bin lira gelir elde edeceğini düşünen Esin Çelik parayı istenen hesaba havele etti. İki hafta boyunca yatırdığı para karşılığında bin 300 lira elde eden Çelik, sermayeyi artırmaya ve daha çok para kazanmak için yatırımlarını artırdı. 100 bin lira yatırıp haftalık kazancının iki katına çıkaran genç kadın bir süre sonra aynı kazancı elde edemedi. 

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

"PARAMI KAYBETTİ ŞİKÂYETÇİYİM"

Fazıl K., iddiaya göre borsanın kötü bir halde olduğunu söyleyerek oyuncuyu oyalamaya başladı. Parasını geri isteyen Esin Çelik bir süre daha geçmesine rağmen parasını geri alamadığını belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda buundu. Dolandırıldığını iddia eden oyuncunun şikayeti nedeniyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kripto paralarda hangi riskler bulunuyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön