26 / 04 / 2024

kripto para son dakika

kripto para son dakika

Güney Kore'de yatırımcıların korunması amacıyla kripto paralara vergi getirilmesi gündeme gelmişti. Peki Güney Kore'de kripto paralara vergi gelecek mi? Güney Kore'deki kripto para vergilendirmesinde son durum ne? 

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Kripto para endüstrisinde bugünkü dikkat çekici gelişmeler!

Kripto para piyasasındaki son gelişmelerden derlenen haber özeti ile bugün kripto piyasasında neler olduğunu görebilirsiniz.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Kripto para piyasaları, FTX şoku sektörden başka şirketlerden gelen likidite problemleri sebebiyle durulmuyor. İşte kripto piyasasındaki son durum...

Kripto para dünyası darmadağın! 100 binden fazla kişi dolandırıldı!

Son zamanlarda artan kripto para dolandırıcılığına biri daha eklendi. Avrupa'da kripto para dolandırıcılığıyla 2 milyar 400 milyon eurodan fazla kazanç sağlayan bir şebeke, 8 ülkenin ortak operasyonuyla çökertildi. Şebekenin birçok Avrupa ülkesinden 100 binden fazla kişiyi dolandırdığı açıklandı.

24 saatte yarım milyar dolar çalındı! İşte kripto para krizinde son durum!

En büyük kripto para borsalarından FTX’te yaşanan likidite sorununun basına yansımasının ardından ABD'de iflasını açıklamıştı. Bunu duyan yatırımcıların ve kullanıcıların paralarını almak için mahkemeye başvurmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden sistemden yarım milyar dolar çekildi.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? 

Kripto para piyasasındaki son durum merak ediliyor. Peki Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? Ekonomist Tunç Şatıroğlu açıkladı...

kripto para son dakika Haberi

kripto para son dakika

Güney Kore hükümetinde kripto paralara ilişkin bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Kore hükümetinin, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri göz önünde alınarak kripto para vergilendirmesinde değişikliğe gidileceği ileri sürüldü. 

Güney Kore'de yatırımcıların korunması amacıyla bazı tedbirler alınması planlanıyordu. Bu kapsam kripto paralara vergi gündeme gelmişti. 

Peki Güney Kore'de kripto paralara vergi gelecek mi? Güney Kore'deki kripto para vergilendirmesinde son durum ne? 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para piyasalarında son günlerde sert düşüşler kaydediliyor. Piyasa açısından değerlendirildiğinde kripto paralardaki kayıp yüzde 90 seviyelerinde seyrediyor. Kriptolardaki düşüş devam ederken piyasaya ilişkin bir son dakika haberi de Güney Kore'den geldi. 

Güney Kore hükümetinin, piyasa şartlarındaki son gelişmeleri değerlendirmeye alarak ve yatırımcıları korumak amacıyla uygulanacak tedbirlerin, hazırlanmasına süre tanınmak için sanal varlıkların (kripto para) vergilendirilmesini...