23 / 04 / 2024

Mavera Residence lokasyon

Mavera Residence lokasyon

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

Mavera Homes nerede?

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir'in Kayabaşı semtinde Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Peki Mavera Homes nerede? İşte  Mavera Homes lokasyon bilgisi...

Mavera Residence için ÇED süreci başladı!

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence için ÇED süreci başladı...

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Mavera Comfort lokasyon!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor. 16 Mart'ta ön satışa çıkacak olan Mavera Comfort'un nerede olacağı ise merak ediliyor. İşte Mavera Comfort lokasyonu...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Bodrum Modern Residence'ın 2. etabı olan Leitert Bodrum projesi satışa sunuldu. Leitert Bodrum'da fiyatlar 89 bin Euro'dan başlıyor. Peki Leitert Bodrum nerede? İşte lokasyon!

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen Gold Residence Urkay projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 TL'den başlıyor. Peki Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Mavera Residence lokasyon Haberi

Mavera Residence lokasyon

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında yapılacak, Mavera markasıyla yükselecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. 

1+1 yatırım fırsatının sunulduğu projenin lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Mavera Residence, bu sene açılacak olan Avrupa'nın en büyük sağlık yerleşkesi Başakşehir Şehir Hastanesi'nin hemen girişinde konumlanıyor. 

Telefon: 444 61 71 
Web adresi: maveraresidence.com

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri...