19 / 04 / 2024

Mavera Sarayları lansman

Mavera Sarayları lansman

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile hayata geçirilen Mavera Sarayları ön satışa çıkıyor. Mavera Sarayları'nda fiyatlar 1 milyon 500 bin liradan başlıyor...

Mavera Homes nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilecek olan Mavera Homes projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. Ön satışların başladığı Mavera Homes projesinde, uygun fiyat seçenekleri sunuluyor. Peki Mavera Homes nerede? 

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Makro İnşaat Başakşehir Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuluyor...

Mavera Sefa'da 235 bin TL'ye! Yeni proje!

Mavera Sefa projesi tek blokta 158 konut ve 4 ticari üniteden meydana geliyor. Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen projede lansman öncesi avantajlar sunuluyor. 

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı yapıldı!

Osmaniye Sarayları'nın lansmanı bugün gerçekleştirildi. Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, ''Konut sahibi olmayı düşünen herkesi, proje alanımıza, örnek dairelerimizi görmeye bekliyoruz” dedi.

Park Mavera'nın ikinci etap lansmanı Ekim'de gerçekleşecek!

Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan; "500 dairenin yer alacağı Park Mavera’nın ikinci etabının lansmanını eylül –ekim aylarında gerçekleştireceğiz." dedi..

Park Mavera projesi satış rekoru kırdı!

Başakşehir'de projeler üreten Makro İnşaat ve Akyapı, gayrimenkul piyasasında ender rastlanan bir rekora imza attı. İki şirket, lansmanını kasım ayında yapmayı planladığı Park Mavera projesinin ön talep ve satış sürecinde rekor kırdı...

Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire!

Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 5 ve 6 katlı 3 blok halinde yükselen Mavera Sarayları projesinde teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesinde hayata geçirilen Mavera Sarayları Başakşehir satılık daire tipleri 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon olarak tasarlandı...

Başakşehir Mavera Sarayları vaziyet planı!

Başakşehir Mavera Sarayları vaziyet planı detayları haberimizde yer alıyor. Başakşehir Mavera Sarayları projesindeki konutlar 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salondan oluşuyor.

Mavera Sarayları lansman Haberi

Mavera Sarayları lansman

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve Makro İnşaat ile Akyapı Ortaklığı tarafından istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesinin bir etabı olan Mavera Sarayları'nda ön satışlar başlıyor. 


Mavera Sarayları'nda lansman öncesi ön satışlar 28 Eylül Caumartesi  günü saat 10.00'da başlayacak. 





Başakşehir'de kıonumlandırılan ve 4 bloktan oluşan Mavera Sarayları teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje, geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan Mavera Başakşehir'in bir etabı olarak yükseliyor. 5 ve 6 katlı bloklardan oluşan Mavera Sarayları'nda 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplam 40 konutu bünyesinde barındıracak olan Mavera Sarayları bölge olarak Başakşehir 5. etapta yer alıyor. Projenin satış ofisi Mavera Başakşehir satış ofisinin içinde bulunuyor.


Mavera Sarayları...