26 / 04 / 2024

Mavera Sarayları ön satış

Mavera Sarayları ön satış

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile hayata geçirilen Mavera Sarayları ön satışa çıkıyor. Mavera Sarayları'nda fiyatlar 1 milyon 500 bin liradan başlıyor...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

İş arayanlar dikkat! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor! Son başvuru 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 79 sürekli işçi alınıyor. 3 Ocak’ta başlayan başvurular 15 Ocak 2023’te sona eriyor.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 231 sözleşmeli personel alınıyor! Son başvuru tarihi 15 Ocak 2023!

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2023. İşte detaylar…

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Mavera Comfort'ın temeli atıldı!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort projesinde ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Mavera Comfort yarın satışta!

Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında yükselen Mavera Comfort, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle yarın satışa çıkıyor...

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

Cumhurbaşkanlığı saraylarının inşaatı için 610 milyon lira harcanacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2020 yatırım programına göre, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 610 milyon TL'nin 154 milyon 800 bin TL'si Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı sarayının karşısına yapılan, ek hizmet binası olan kütüphane ve benzeri yapıların devam eden inşaatları için harcanacak...

Mavera Sarayları ön satış Haberi

Mavera Sarayları ön satış

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve Makro İnşaat ile Akyapı Ortaklığı tarafından istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesinin bir etabı olan Mavera Sarayları'nda ön satışlar başlıyor. 


Mavera Sarayları'nda lansman öncesi ön satışlar 28 Eylül Caumartesi  günü saat 10.00'da başlayacak. 





Başakşehir'de kıonumlandırılan ve 4 bloktan oluşan Mavera Sarayları teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje, geçtiğimiz yıl lansmanı yapılan Mavera Başakşehir'in bir etabı olarak yükseliyor. 5 ve 6 katlı bloklardan oluşan Mavera Sarayları'nda 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Toplam 40 konutu bünyesinde barındıracak olan Mavera Sarayları bölge olarak Başakşehir 5. etapta yer alıyor. Projenin satış ofisi Mavera Başakşehir satış ofisinin içinde bulunuyor.


Mavera Sarayları...