24 / 04 / 2024

Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman

Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman

Alt gelir grubuna özel olarak satışa sunulan Gaziantep Mavikent Evleri kura tarihi henüz netleşmedi. Projede aylık 400 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman?

TOKİ Gaziantep'te 2.757 TL taksitle konut satıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular başladı. Projeden 2.757 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 100 bin yeni konut başvuruları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil 100 bin konut projesi başvuru detayları...

TOKİ 100 bin yeni konut Gaziantep Nurdağı 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin yeni konut Gaziantep Nurdağı 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gaziantep Nurdağı 2020 projesinde 140 adet 2+1 konut, 60 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şehitkamil başvuru detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 344 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Şehitkamil başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye alt gelir grubu projesinde yer alan 165 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye başvuruları 28 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Islahiye projesi için başvurular 28 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman Haberi

Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman

Gaziantep Mavikent Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 adet konut alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satılıyor. Projede 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Mavikent Konutları kura başvuruları için; başvuruda bulunacak kişinin Gaziantep Şahinbey'de ikamet etmesi, tapu araç kaydı olmaması, aylık geliri 2 bin TL'den fazla olmaması gibi şartlar aranıyor.


Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mavikent Evleri 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede 400 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman?

Kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi öngörülen Gaziantep Şahinbey Mavikent başvuruları 21 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam...