24 / 04 / 2024

Mavikent Gaziantep son başvuru günü

Mavikent Gaziantep son başvuru günü

Alt gelir grubuna özel olarak satışa sunulan Gaziantep Mavikent Evleri kura tarihi henüz netleşmedi. Projede aylık 400 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman?

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Gaziantep'de deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi... 303 yeni konutu sakın kaçırmayın...İşte TOKİ Gaziantep 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Gaziantep Mavikent 5.etapa başvuru sayısı 25 bini geçti!

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavikent 5'inci etap konutları için başvuru sayısı 25 bini aştı.

Gaziantep Mavikent 5. etapa yoğun ilgi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli bin aile için yapılacak Mavikent 5. etap konutlarının başvurularına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.

Mavikent Gaziantep son başvuru günü Haberi

Mavikent Gaziantep son başvuru günü

Gaziantep Mavikent Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 adet konut alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satılıyor. Projede 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Mavikent Konutları kura başvuruları için; başvuruda bulunacak kişinin Gaziantep Şahinbey'de ikamet etmesi, tapu araç kaydı olmaması, aylık geliri 2 bin TL'den fazla olmaması gibi şartlar aranıyor.


Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mavikent Evleri 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede 400 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Mavikent Gaziantep başvuruları ne zaman?

Kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi öngörülen Gaziantep Şahinbey Mavikent başvuruları 21 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam...