28 / 03 / 2024

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Şahinbey Belediyesi tarafından 6 ay önce 1000 dar gelirli ailenin kuraile ev sahibi olduğu Mavikent'te 1000 konutun daha kurası noter huzurunda Aileve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımı ile gerçekleştirildi....

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

TOKİ Mavikent Gaziantep kura çekilişi 26 Ekim 2013 tarihinde saat 09:00'da Gaziantep Karataş Spor Salonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleşecek...

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Mavikent 5. Etap'ta 1.151 konut sahibini buldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi imzası ile Mavikent 5. Etap kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik inşa edilen 1.151 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent'te inşa edilecek olan 643 konut için inşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi 22 Kasım'da!

TOKİ Gaziantep İli Şahinbey İlçesi, Mavikent Mahallesi, 643 adet konut, 1 adet 4 dükkanlı taziye evi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

Gaziantep Mavikent 5.etapa başvuru sayısı 25 bini geçti!

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavikent 5'inci etap konutları için başvuru sayısı 25 bini aştı.

Gaziantep Mavikent 5. etapa yoğun ilgi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli bin aile için yapılacak Mavikent 5. etap konutlarının başvurularına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.

Gaziantep Şahinbey Mavikent 5. etabın ihalesi yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara özel hayata geçirilen Mavikent 5. etap ön kayıtları yakın zamanda gerçekleştirilecek.

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi Haberi

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi

Şahinbey Belediyesi tarafından 6 ay önce 1000 dar gelirli ailenin kuraile ev sahibi olduğu Mavikent'te 1000 konutun daha kurası noter huzurunda Aileve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımı ile gerçekleştirildi.


Şahinbey Belediyesi'nin aylık 400 TL taksitle dar gelirli ailelerin evsahibi olduğu Mavikent Konutları kura çekilişi Karataş'taki Şahinbey SporSalonu'nda yapıldı. 12.225 kişinin başvuru yaptığı kura töreninde 1000 aileevlerine kavuştu. İsimlerin okunmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan aileler,sevinç gözyaşları döktü. Ev sahibi olan aileler, sevinçlerini aile fertlerinesarılarak yaşadı.


Şahinbey Belediyesi Mavikent konutları kura çekilişine Aile ve Sosyal PolitikalarBakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Milli Eğitim Eski Bakanı VehbiDinçerler, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, MehmetErdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Şahinbey İlçe KaymakamıUğur Turan ve Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın,...