19 / 04 / 2024

mavikent kura

mavikent kura

Mavikent kura sonuçları ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor, TOKİ Mavikent Şahinbey Evleri başvuruları 12 Ağustos 2013 ve 27 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti

Şahinbey Belediyesi Mavikentte 1000 dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı!

Şahinbey Belediyesi tarafından 6 ay önce 1000 dar gelirli ailenin kuraile ev sahibi olduğu Mavikent'te 1000 konutun daha kurası noter huzurunda Aileve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katılımı ile gerçekleştirildi....

Mavikent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

TOKİ Mavikent Gaziantep kura çekilişi 26 Ekim 2013 tarihinde saat 09:00'da Gaziantep Karataş Spor Salonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleşecek...

Mavikent´te 1000 konutun kurası 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent'te ikinci 1000 konutun hak sahipleri 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek...

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları!

Mavikent 5. Etap kura çekilişi bugün saat 9:30'da başladı. Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak..

Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları!

1000 konutlu olarak planlanan Şahinbey Mavikent 5. Etap Evleri için kura bugün çekiliyor. Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Mavikent 5. Etap kura sonuçları listesi 2+1!

Mavikent 5. Etap kura sonuçları listesi 2+1 henüz açıklanmadı. Mavikent 5. Etap kura sonuçları listesi 2+1 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent 5. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

1000 ailenin ev sahibi olacağı Mavikent 5. Etap kura çekilişi Karataş Şahinbey Spor Salonunda saat: 09.30’da başlıyor. Peki, Mavikent 5. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Mavikent 5. Etap kurası çekiliyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Projesi dahilindeki 5. Etap kurası bugün çekiliyor. Kura sonucunda 32 bin 117 başvurudan 1000 aile ev sahibi olacak..

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi!

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı.Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi!

Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Şahinbey Mavikent 5. Etap kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri!

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçireceği Mavikent 5. Etap'taki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri...

TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği Mavikent 5. Etap projesinde kura için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

mavikent kura Haberi

mavikent kura


Mavikent kura sonuçları ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor, proje Şahinbey Belediyesi ve TOKİ ortaklığı ile yaşama geçirildi.


12 bin lira peşinatla konut sahibi olunabilen Mavikent TOKİ projesinde 1.000 adet konut satışa çıktı.  TOKİ Mavikent başvuruları 12 Ağustos 2013 ve 27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.


Fiyatların 60 bin liradan başladığı Mavikent TOKİ Evleri 'nde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Mavikent kura çekilişi 26 Ekim 2013 tarihinde Şahinbey Karataş Spor Salonu 'nda gerçekleştirildi. 


Mavikent kura sonuçları henüz açıklanmadı, Mavikent kura sonuçları açıklandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.



Detaylı bilgi için w