18 / 04 / 2024

Maxima

Maxima

Erciyes’e 350 milyon Euro’luk 28 yeni otel yatırımı geliyor. Tesisler tamamlandığında Erciyes’in yatak kapasitesi 6 bin olacak. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Muhammet Hakan Fidan tarafından kuruldu.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Emre Enginertan Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde açıldı.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi, Noyan Ayhan, Esra Yelkenci Ayhan, Emre Enginertan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Maxima World'den 3 ayda 10 bin euro kira getiren konut!

Maxima World, İzmir'de hayata geçireceği condo hotel sisteminde konut sahiplerine üç ayda 10 bin euro kira geliri vermeyi taahhüt ediyor

Maxima Haberi

Maxima

Türkiye’ye yerli ve yabancı yatırımcının ilgisi yeni yatırımlarla artmaya devam ediyor. Aralarında Doğuş, Kibar Holding-Birlik Mensucat, Maxima, Marmara Grup, Dinler gibi  kuruluşların bulunduğu şirketler Erciyes Dağı’na toplamda 28 tane otel yatırımı gerçekleştiriyor. Söz konusu yatırımın 5 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.


Yatak kapasitesi 6 bin

Türkiye’de tapusunun tamamı tek bir kuruma ait olduğu için yatırım konusunda diğer dağlara göre avantajlı konumda bulunan Erciyes için başlatılan 350 milyon Euro tutarındaki yatırımlar tamamlandığında Erciyes Turizm Merkezi’nin yatak kapa-sitesi 6 bine çıkacak. Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, bugüne kadar 170 milyon Euro’luk harcama gerçekleştirildiğini belirtti. Yatırım kapsamında bugüne kadar 102 kilometrelik pistin tamamlandığını belirten Cıngı, proje tamamlandığında pist...