28 / 03 / 2024

Mayra Sancak Koru Bağcılar iletişim

Mayra Sancak Koru Bağcılar iletişim

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mayra Sancak Koru satılık daire!

Toplam 174 daire ve 10 adet ticari alandan meydana gelen Mayra Sancak Koru Bağcılar’da yükseliyor. Mayra Sancak Koru satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kirazlı Koru Evleri’nde yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından Bağcılar Güneşli’de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri sonbahar kampanyasına yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde sloganıyla çıktı..

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde yüzde 50 peşinde faizsiz ödemelerle!

Kirazlı Koru Evleri'nde 232 daire ve 4 ticari ünite bulunuyor. Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde esnafa özel ödeme avantajıyla!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 232 daire ve 4 ticari ünite yer alıyor. 4 blok halinde yükselen Kirazlı Koru Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2+1!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde banka kredili ödemelerle! 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 232 daire ve 4 adet ticari ünite bulunuyor. 4 blok halinde inşa edilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde dört dörtlük bir hayat!

Kirazlı Koru Evleri'nde toplamda 232 daire ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde yüzde 50 peşinatla! 24 ay 0 faizli ödemelerle!

4 blok halinde inşa edilen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kirazlı Koru Evleri'nde 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor.

Kirazlı Koru Evleri satış ofisi!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 3 173 olarak belirlendi.

Mayra Sancak Koru Bağcılar iletişim Haberi

Mayra Sancak Koru Bağcılar iletişim

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi İstanbul Bağcılar'da üç blok şeklinde yükseliyor. 


Toplam 174 daire ve 10 adet ticari alanda meydana gelen Sancakkoru projesinde 4 bin 750 metrekarelik alan yeşil alanlar için ayrıldı.


2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilen Sancak Koru projesinde daire fiyatları ve ödeme planı henüz belli değil. 


7 bin 474 metrekare alanda inşa edilen Sancakkoru projesinde dairelerin yanı sıra  kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, yeşil alan, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları, fitness salonu ve sauna gibi ortak alanlar da mevcut.  


Adres: Sancaktepe Mah. Fatih Cad. No:189 Bağcılar İSTANBUL  


Tel: 444 3 173 

Web: http://sancakkoru.com


Pınar DOĞAN...