20 / 04 / 2024

MC Ekspertiz Hizmetleri adres

MC Ekspertiz Hizmetleri adres

MC Ekspertiz Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cankurtaran tarafından kuruldu. 

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Ufensa Oto Ekspertiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufensa Oto Ekspertiz Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kınık, Samet Kınık ve Ufuk Elmas ortaklığında kuruldu.

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Duyal tarafından kuruldu.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi Bahçelivler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özay, Vural Erol tarafından kuruldu.

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Kurt tarafından kuruldu.

Gt Araç Muayene Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gt Araç Muayene Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alper Koçak taarfından kuruldu.

Asc Araç Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Asc Araç Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Süha Erken ve Azad Gülle ortaklığında kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

AÇE Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çelik tarafından kuruldu.

Çınargil Otomotiv ve Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınargil Otomotiv ve Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çınargil tarafından kuruldu.

MC Ekspertiz Hizmetleri adres Haberi

MC Ekspertiz Hizmetleri adres

MC Ekspertiz Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cankurtaran tarafından kuruldu. 

MC Ekspertiz Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi konusu: Motorlu ve Motorsuz elektrikli elektronik her çeşit kara nakil vasıtaları olan otomobil , kamyon, kamyonet , otobüs, minibüs, motorsiklet ve benzer araçların ekspertizlerini yapmak . 2- Yukarıda sayılan her türlü kara nakil vasıtalarına ilişkin ekspertiz hizmetinin verilmesi ile birlikte aynı zamanda periyodik olan yada periyodik olmayan nitelikte kara nakil vasıtalarına ilişkin araç bakım hizmetleri vermek. 3- Yukarıda sayılan her türlü kara nakil vasıtalarına ilişkin ekspertiz hizmetinin verilmesi ile birlikte aynı zamanda kara nakil vasıtalarının ihtiyacı olan sarf ve bakım malzemelerinin toptan ve perakende olarak ticaretini yapmak. 4-Amaç ile ilgili konularda, pazarlama ve satış...