19 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Toya Plaza'da kuruldu

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osama Haniya tarafından kuruldu.

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Yıldırım tarafından kuruldu.

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohamed Amıne Ouechtatı tarafından kuruldu.

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul imal ve inşası ticareti alımı satımı...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Toya Plaza,...