16 / 04 / 2024

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özhan ve Mustafa Özhan ortaklığında kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçay Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydin Koç tarafından kuruldu.

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İb İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Borsa tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Haberi

Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi


Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Kılıf tarafından 27 Eylül 2017'de kuruldu. 


Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1.Alışveriş merkezi, ofis, plaza gibi her türlü ticari gayrimenkuller tadil olmak üzere, her türlü gayrimenkulün yönetimi, denetimi, aidat, kira bedelleri, vergi ve her türlümali yükümlülüklerin takibi, tahsili ve ödenmesi, yerine getirilmesi ve bunlarla ilgili resmi ve özel kurum ve kuruluşlarda gerekli her türlü işlem ve takibin yapılması. 2.Gayrimenkulün yönetimi ve denetimi ile ilgili olarak, bir yöneticinin sahip olduğu her türlü yetkiyi kullanmak.......



Medici Restorasyon İnşaat Proje Gayrimenkul Yönetimi Ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Adres; Mecidiye Mah.Vatman Sk.Köroğlu Apt.Apt.No.1/6...