29 / 03 / 2024

Megapol İzmir iletişim

Megapol İzmir iletişim

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Golpa Familya iletişim!

Golpa Familya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje  toplam 328 daireden oluşuyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Folkart İncity Evleri iletişim!

Folkart İncity Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart İncity İzmir projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

MyWay Deluxe iletişim!

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Megapol İzmir iletişim Haberi

Megapol İzmir iletişim

İzmir'de Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesinde A plus ofisler, home ofisler, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler bulunuyor. 

Sanatı, sporu, eğlenceyi, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedeceğiniz sosyal alanlara sahip Megapol İzmir projesi 27,187 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 

Halkapınar’da; şehiriçi otobüs, metro, izban ve tramvay terminallerinin yanıbaşında yer alan Megapol İzmir projesi ulaşım alternatiflerinin merkezinde yer alıyor. 

Megapol Group imzasını taşıyan Megapol İzmir projesinde konut teslimlerinin Aralık 2020’de yapılması planlanıyor.


Tel: 444 91 90 
Web: http://www.megapolizmir.com/