19 / 04 / 2024

Mehmet Can Mert

Mehmet Can Mert

Koç Demir İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Mert tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bakırköy, Zuhurat Baba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Fikir tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Can Ergün tarafından kuruldu.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Cangür tarafından kuruldu.

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Gezerli İnşaat Nakliye Tekstil Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezerli İnşaat Nakliye Tekstil Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Öztürk tarafından kuruldu.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Mehmet Can Mert Haberi

Mehmet Can Mert

Koç Demir İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Mert tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bakırköy, Zuhurat Baba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.


Koç Demir İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a) İnşaat taahhüt ve   müteahhitlik  işleri,  yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.   b)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu liman binaları, beton, asfalt, karayolu liman binaları, iş hanları ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kırtasiye demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, Pazar işyeri, otel, model, villa, pansiyon, hastane cami,...