26 / 04 / 2024

Mehmet Çankaya

Mehmet Çankaya

Konuyla ilgili konuşan Karmod CEO 'su Mehmet Çankaya, Irak 'ta kurdukları 'Prefabrik Kent'in yaklaşık 10 bin kişinin yaşam alanı ve toplam 1184 konuttan oluştuğunu söyledi

Karmod, 74 ülkede 500'den fazla projeyi tamamladı!

Türkiye'deki hazır yapılar alanında, konteyner ve prefabrik şantiye yapıları, tek ve çok katlı prefabrik konut ile villalar gibi geniş bir portföyle yer alan Kamod, çeyrek asırlık tecrübe ile yoluna devam ediyor...

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Prefabrik yapı sektöründe üretim tedbirlerle devam ediyor!

Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya koronavirüs mücadelesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu süreçte devletimizin getirdiği önlemlere ek olarak aldığımız ekstra tedbirlerle üretime devam ediyoruz" dedi.

Ürettiğimiz hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettik!

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada bu yılın ilk yarısında üretim yaptıkları hazır evlerin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini söyledi.

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Ergün Turan'ı kabul etti!

Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Mehmet Çankaya Haberi

Mehmet Çankaya


Hazır yapılar alanının güçlü markalarından Karmod, son olarak 10 bin kişinin yaşayabildiği bir Prefabrik Kent kurdu. Konuyla ilgili konuşan Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, Irak'ta kurdukları 'Prefabrik Kent'in yaklaşık 10 bin kişinin yaşam alanı ve toplam 1184 konuttan oluştuğunu söyledi. Bir çok sosyal tesisin de olduğu kenti profesyonel kadrolarıyla 7 ay gibi kısa bir sürede inşa ettiklerini anlatan Mehmet Çankaya, bu özelliğiyle projenin 'Dünyanın En Büyük Prefabrik Projesi' olduğunu...