19 / 04 / 2024

Mehmet Celalettin Lekesiz kim

Mehmet Celalettin Lekesiz kim

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Fatih Otlukçu Yokuşu'na yeni park!

Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Celalettin Ökten Hoca Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu açılışı ve Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı’nın teşrifleriyle gerçekleşti.

Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İHO'nun temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ümraniye'deki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı ile Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Yerköy Emniyet Müdürlüğü binası açıldı!

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası Bozdağ ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antakya Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl hizmete açılacak!

TOKİ tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, 6 kat ve 13 bloktan oluşan hastane inşaatı alanında incelemelerde bulundu...

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı!

Hatay Teknoloji Geliştirme Bölgesi Protokol İmza Töreni yapıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz '' Teknokentler 2023 hedefleri doğrultusuna göre ülkemizin önemli atılımlarından biridir '' dedi.

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Dörtyol'da İlk Kurşun Müzesi açıldı!

Dörtyol’da müzenin geleceğe ışık tutmak adına çok önemli olduğunu vurgulayan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, “Tüm okul yöneticilerimiz öğrencilerini bu tarihi mekana getirsin. Bu konuda gerekli yazışmaları da yapacağım.” dedi...

Celalettin Lekesiz: Metal ve Çeliği iyi kullanan daha hızlı gelişti!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile Türkiye Demir-Çelik Üreticileri Derneği 'nin birlikte düzenlediği Demir-Çelik Zirvesi, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in katılımıyla İskenderun Anemon Otel'de gerçekleştirildi.

Reyhanlı Barajı Türk ekonomisine büyük katkı sağlayacak!

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, 2015 yılı Mayıs ayında açılışı yapılacak Reyhanlı Barajı’ nın Hatay başta olmak üzere Türkiye ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacağını söyledi....

Sadullah Ergin: Antakya müze kent haline geliyor!

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ile birlikte müze otel inşaatına giderek incelemede bulunan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Tarihi boyunca mirasımızı maalesef hoyratça harcamışız. Antakya Müze kent oluyor...

Mehmet Celalettin Lekesiz kim Haberi

Mehmet Celalettin Lekesiz kim

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Mehmet Celalettin LEKESİZ 1962 Yozgat – Yerköy doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Yerköy’de yaptıktan sonra, 1986 yılında Ankara Üniversitesi,Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

1987 yılında Kırşehir Valiliği’nde Kaymakam adaylığı yaparak, Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. 1988 yılında bir yıl süre ile İngiltere’de, İngilizce Dil Eğitimi aldıktan sonra; 1990 yılından itibaren sırasıyla Tefenni (Burdur), Köprübaşı (Manisa), Yusufeli(Artvin) ve Divriği (Sivas) Kaymakamlıkları yaptı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, Araştırma Planlama Koordinasyon Kurulu Başkanlığında Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişliği ve Mülkiye Başmüfettişliği, Personel Genel Müdürlüğü, Amasya Valiliği görevlerini yaptıktan sonra 11.06.2009 tarih ve 15064 nolu müşterek kararname ile Hatay Valiliği'ne atandı.

75. Dönem Kaymakamlık Kursu, Yazılı ve Sözlü...