29 / 03 / 2024

Mehmet Cihat Demir

Mehmet Cihat Demir

Otman Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihat Demir Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Esenyurt, Kent Palas 2'de kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

İşte 2023 asgari ücret zammı! AK Parti vekili açıkladı!

Milyonlarca çalışan "2023 asgari ücret ne kadar olacak?" şeklindeki soruları merak ederken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, oran vererek asgari ücret tahminini duyurdu. Çalışma Ekonomisti Tarkan Zengin ise, "Bu rakam psikolojik bir sınır, üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hikmet Marhan ve Mehmet Cihat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Hakan Demir tarafından kuruldu.

Kamu çalışanları dikkat! Resmen açıklandı!

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir yaptığı açıklamada Bodrum'da kamu çalışanları için konut hayata geçirileceğini belirtti.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Mehmet Hayta tarafından kuruldu.

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Durna ve Mehmet Emin Demiröz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Cihat Demir Haberi

Mehmet Cihat Demir

Otman Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihat Demir Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Otman Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi iş konusu; 1- Şirket yurt içinde öğrenci yurtları inşa edebilir, açabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir  2- Spor salonları ve güzellik salonları açabilir.  İşletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.  3- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleyebilir. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat,  taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütebilir.   4- Şirket her türlü seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir. 5-  Her türlü sanayi ve ticaret konut arsaları alabilir, satabilir, arsa üzerine konut, işyeri, okul, otel, fabrika, hastane yapabilir, bu konutları ve işyerlerini satabilir, devredebilir, kiraya verebilir,...