19 / 04 / 2024

Mehmet Güneş

Mehmet Güneş

Mopak Yapı İnşaat Endüstri Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Güneş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

PMG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PMG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Güneş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Güneş tarafından kuruldu. 

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Mehmet Güneri: Kentsel dönüşümde yeni bi model oluşturacağız!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneri, Türkiye'de ilk defa uyguladıkları "katılımcı dönüşüm modeli" ve marka proje ivmesine dair sorularımızı Forbes Dergisi'ne yanıtladı.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Güneşevler Toplu Konutları’nda katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, toplu konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Kahramanmaraş Güneş Evler'in temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi'nden ayrı, yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç attı.

Güneşevler Kooperatifi 1 yıl içinde teslim edilecek!

Esnaf gezilerini sürdürerek halkın sorunlarını yerinde dinleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yoğunluğun arasında Doğukent bölgesinde yapımına başlanan Güneşevler Kooperatifinin temeline ilk harcı koydu.

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu!

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler konutlarının 1 yıl gibi kısa bir sürede de tamamlanacağını söyledi.

Kahramanmaraş Güneşevler'in temeli atıldı!

Yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç koydu...

Mehmet Güneş Haberi

Mehmet Güneş

Mopak Yapı İnşaat Endüstri Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Güneş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu. 


Mopak Yapı İnşaat Endüstri Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...